Yay~

Pass.. yay!
 

Alhamdulillah, pagi tadi result exam hari tu dikuarkan.. aku terus check kat site MMU and aku PASS both subject. Actualy aku tak study pun untuk Malaysian Studies tu.. ahahah.. I hate history. Right now MMU belum release lagi result official with the pointer and all that, baru remark pass or fail je. I think I got 3.0 something for my japanese.. if I did well in my oral test last time maybe I could get 3.5+.. aih I should study harder on katakana before taking the oral test. -_-

I’m sooo sleepy right now I almost fall asleep while writing this entry. I’ll write more later.. jya mata ne minna~.

21 Comments

  1. [Comment ID #1915 Will Be Quoted Here]

    Hang subject ape sem lepas?

    [Comment ID #1916 Will Be Quoted Here]

    Result official kuar minggu depan with the cpga and all that

  2. CGPS tu gred untuk satu semester. Tambah sume CGPS, bahagi, tolak, tambah, kuasa due, logaritma… dapat CGPA (A stands for averaga). Aku takder lagi CGPA sebab aku x abih blaja lagi..

  3. [Comment ID #1923 Will Be Quoted Here]
    Cis.. hape ingat aku takleh pass ke.. huhu

    [Comment ID #1924 Will Be Quoted Here]

    Kat Uni pakai CGPA and GPA.. CPGA tu sume skali, GPA tu just utk semester tu je. Aku rase Uni lain pun pakai system tu jugak.

    [Comment ID #1927 Will Be Quoted Here]
    Tak 😛

    [Comment ID #1929 Will Be Quoted Here]
    Malu lar.. nanti orang tau CPGA aku.. lol

    [Comment ID #1930 Will Be Quoted Here]
    Thanks and err.. welcome 🙂

  4. :)>- yay pass.

    walaupun check results online i still get the butterflies XD

    my pointer suxz coz i memain first sem *hits herself in the head*

  5. [Comment ID #1939 Will Be Quoted Here]

    Yea me too.. tetiap kali pun macam tu. Mesti ngeri gile bile nak view result tu..ahahaha, takpe pointer sucks bole repair nanti 😀

    [Comment ID #1945 Will Be Quoted Here]

    Bile hang nak grad ni? ahahaha

    [Comment ID #1949 Will Be Quoted Here]

    Alor baru nak update kasi tau.. ish

Comments are closed.