Farewell my dear friend~

[audio:LostFriend.a]

Song : Lost Friend
Album : Last Exile OST 2

This entry is dedicated to a close friend of mine, somehow he had to leave MMU and went back to his hometown in Sabah. Orang cakap takdir ditangan tuhan, sometime stuff happen for a reason. Orang cakap setiap pertemuan pasti akan berakhir dengan perpisahan, that is a path each and everyone of us had to take in life. But I believe someday he’ll come back over and stay here, I wish he will. He did say he might come back, but maybe in another years or two.. 🙁

Farewell my friend
 

Dimalam perpisahan kiterang, hujan turun seperti menangisi pemergian beliau. Sampai banjir jalan kat Putra ni, first time aku rase air longkang naik sampai paras devider jalan, macam lalu dalam sungai plak malam tu.

Sungaii.. sungaii
 

Kalau ade rezeki I’ll go and visit you over there, wait for me okay..

“Thank you for being a good friend, thank you for everything…”

It’s hard to say goodbye with a smile….

FLU~

I got flu recently, damn it was annoying. My nose is running, my head hurts, my body ache all over… all I can think is sleep sleep sleep and sleep along with Pani Poni Dash playing again and again on my media player..lol. 2 hari lepas, terpaksa tido dekat CC since malas nak balik rumah time nak siapkan networking and setup semua. Maybe pasal tu yang kene selsema ni, tido tanpa selimut dalam air cond 16 darjah celcius.. gile tak penah aku tido sesejuk tu.

Keadaan cc yang seperti baru dilanda ribut taufan.. time ni barang baru sampai dari lowyat
 
Ini kekonon
 

Sekarang ni pun kapla ade weng2 sikit, ingat nak makan ubat tido terus, terajin plak update.. aahha.. anyway.. sorry tak reply all the comment and shouts.. skrg ni busy sikit yer.. gomenasai 🙂

YUI – Merry Go Round

YUI - From me to You

Info
Title : Merry Go Round
Artist : YUI
Album : FROM ME TO YOU
Publisher : Sony Records
Released : February 22, 2006

 

Stream
[audio:Song006.mp3]

Lyric
Tobidashita SUNIIKAA
Hito no nami ni sakarau you ni
Aruita Can I come back?
Dousureba yokatta darou?

Hanayaka na machinami datte
Shinde yuku kaerimichi
Crazy passion/Easy action
Uke tomete hoshi katta no ni

Namida no Merry.Go.Round kagayaki ni tomadou
I’m just a baby Oh! mind

Sayonara Merry.Go.Round aijou ga kara mawari shita
feeling is the Merry.Go.Round

Tachidomaru kousaten
Furimuke nai no kitaishite iru
Yasashi sa ni Can I come back?
Yudaneru koto ga dekinai

SHIGUNARU ga ao ni kawatte
Watashi wa mata aruki dasu
Doushita no? Is this all?
Oikakete hoshi katta no ni

Namida no Merry.Go.Round kagayaki ni tomadou
I’m just a baby Oh! Mind

Sayonara Merry.Go.Round aijou ga kara mawari shita
feeling is the Merry.Go.Round

Namida no Merry.Go.Round kanashimi ga tomara nai
I’m just a baby Oh! Mind

Sayonara Merry.Go.Round kesa naide sou negau dake
feeling is the Merry.Go.Round

Lyric Credits

p/s – Check back often for more YUI’s stuff 🙂

Bodow

Bodow ni bodow
 

Bodow ni sape hotlink file download aku.. sengal btol la, sampai 14 ribu email nak kene delete. @*$#!(#^&!)@$^!)@$& bleahghh *muntah hijau*

Garaa Kawaii

Anyway, ari tu aku pegi mines then jumpe alas cawan Naruto, pasal tersangat la comei aku tergoda utk membeli menatang tu, tak banyak pilihan sangat. Memula nak cari Hinata, tade plak.. then nampak Sakura dengan mulut muncung dier tu..ahhaha tergelak aku kat kedai tu. Then nampak Garaa dengan sand castle die yang kiut tu. Plan nak borong sume chara tapi tade duit plak nak isi minyak nanti, so amik Sakura ngan Garaa je la.

 
Chibi Sakura..tengok mulut die..ahahahha
 

New handphone~

6670

Hari tu Kastam M’sia ade buat Hari Kastam Sedunia kat Putrajaya ni, hset RM30 je die jual…tapi pasal aku malas nak bratur sampai 4/5 jam ditambah lagi dengan penat melampau pasal tak tido malam tu, terus aku blah… Nak tau lebih lanjut pegi bace blog bard pasal hari kastam tu. Balik tu terus pegi Mines amek 6670 😀 Akhirnye aku ade hset yang cambest nih, dulu pakai 6660 ilang kene curik.. skrg bole la merasa balik pakai hset ade camera ni 😛

 

p/s – bleh la share software2 symbian yang best lepas ni 😛

YUI – Tokyo PV

YUI - Tokyo PV
 

I’ve uploaded YUI – Tokyo PV for you guys and even the translation posted by czar1n from my previous entry.

Download PV (60MB)

FILE DELETED
Download PV – subbed by vinchern (torrent)

English Lyric (romanji lyric)

The day has come for me to leave this room I’ve been used to living in
I’m still bewildered at this new journey

Inside the bus that’s heading toward the station
I emailed my friend

I tried to call on the morning platform
But somehow, I felt that it was different

I came carrying an old guitar
I’ve placed out all of the pictures

I let something go and take something
I wonder if it’s that kind of repetition?

This show of courage continues even in my dreams
If I became cowardly, I would be cut off there

Inside the train that began to go
Just a little bit, I was moved to tears

This town that continues outside the window
I wished that it wouldn’t change

The person who gave me the old guitar
had said that Tokyo is scary

I’ve already stopped searching for an answer
It’s fine being full of mistakes

The red evening glow was cut off at the building
even if I endure the tears

Each journey that comes with the next morning
has its doubtful places, right?

I can’t simply choose the right thing
At least I understand that

credit translation by Fantasiimaker

p/s – You may need cookies enabled in order to download from my site. Thanks