Bodow

Bodow ni bodow
 

Bodow ni sape hotlink file download aku.. sengal btol la, sampai 14 ribu email nak kene delete. @*$#!(#^&!)@$^!)@$& bleahghh *muntah hijau*

Garaa Kawaii

Anyway, ari tu aku pegi mines then jumpe alas cawan Naruto, pasal tersangat la comei aku tergoda utk membeli menatang tu, tak banyak pilihan sangat. Memula nak cari Hinata, tade plak.. then nampak Sakura dengan mulut muncung dier tu..ahhaha tergelak aku kat kedai tu. Then nampak Garaa dengan sand castle die yang kiut tu. Plan nak borong sume chara tapi tade duit plak nak isi minyak nanti, so amik Sakura ngan Garaa je la.

 
Chibi Sakura..tengok mulut die..ahahahha
 

New handphone~

6670

Hari tu Kastam M’sia ade buat Hari Kastam Sedunia kat Putrajaya ni, hset RM30 je die jual…tapi pasal aku malas nak bratur sampai 4/5 jam ditambah lagi dengan penat melampau pasal tak tido malam tu, terus aku blah… Nak tau lebih lanjut pegi bace blog bard pasal hari kastam tu. Balik tu terus pegi Mines amek 6670 😀 Akhirnye aku ade hset yang cambest nih, dulu pakai 6660 ilang kene curik.. skrg bole la merasa balik pakai hset ade camera ni 😛

 

p/s – bleh la share software2 symbian yang best lepas ni 😛

16 Comments

  1. argh…nyesal tak gi kastam nyer auction tu…tapi aku dengo kater ramai giler orang…ye ker?

    huhu dah beli 6670 ek…yeah ader ler geng sorang…:d

  2. hahahak… leh r.. passing symbian pnye software ok? :)>-

    ako pong baru je pkai enset ni.. pastu trus dtg cni aritu tak sempat pow software pape dr mbe2 ako yg len..

  3. [Comment ID #2035 Will Be Quoted Here]

    Sayang la nak letak cawan kat situ.. huhu

    [Comment ID #2036 Will Be Quoted Here]

    ramai gile la mie.. macam sardin dah kat sane. Cam tak keje plak derang sume tu, pelik sungguh.

    [Comment ID #2038 Will Be Quoted Here]

    download je la mr.eims, crack pun banyak..ahahah

  4. hahahak… mmg kawai…

    nway..psl symbian pnye sofwer tu..xde masa lagi nak layan die… nnt r… klu ade banyak masa leh r nak boh mcm2.. dulu mase ako ade henset bulat tu banyak gak sofwer yg ako boh.. siap wat biz lagi klu sape2 nak boh sofwer dtg r kat ako.. baya seploh hengget.. hahaha!! :d

  5. [Comment ID #2041 Will Be Quoted Here]

    ala cam tak biasa ponteng kelas..ahahaha

    [Comment ID #2043 Will Be Quoted Here]
    aa’h alas mug kater shop owner tu.. sayang la nak buat alas, tu yang aku tampal kat monitor terus 😀

    [Comment ID #2046 Will Be Quoted Here]

    ahah siap buat business, kalo ko tau software best2 tuk symbian ni sound la aku.. huhu

  6. huhu~ tak ingat dah..

    ade mcm2.. sofwer yg leh tuka hs jadi remote kontrol la., leh wat skrin saver la, mcm2…

    sumenye wat henset jadi lembab.. huhu~ biasa game r.. tapi sume cd ako dlu nth mane2 nth ako campak lepas henset bulat tu ilang kne pow ngn member sndr ako tak tau.. hm… ni risau je jgk ade henset pusing2 ni.. member2 pong ssh gk.. ishk2,, [-(

  7. perh, giler cumel la si garaa tu. itachi takde ke. huhu.

    oo ko tak penah pakai tepon berkamera ke. camtu meh aa aku testing 4 blm dulu. pastu aku ajar ko guna lak. bernas tak ide aku. 😀

  8. [Comment ID #2051 Will Be Quoted Here]

    kalau penuh phone memori mmg jadi berat hset, aku install sume kat mmc 😀 .. time pakai daun tu besepah2 software aku pakai.. gem je dah dekat 10 bijik.. huhuhu

    [Comment ID #2054 Will Be Quoted Here]

    ade itachi ngan sasuke ngan naruto sume2… tapi cam tertarik ngan garaa ngan sakura pasal aku rase dedua tu paling kiut 😀

    aku penah pakai sabun dulu sebulan lebey sebelum dicurik.. huhu

    [Comment ID #2057 Will Be Quoted Here]

    tak suke la bawah die kembang camtu.. cam pelik design dier.. huhu

Comments are closed.