FLU~

I got flu recently, damn it was annoying. My nose is running, my head hurts, my body ache all over… all I can think is sleep sleep sleep and sleep along with Pani Poni Dash playing again and again on my media player..lol. 2 hari lepas, terpaksa tido dekat CC since malas nak balik rumah time nak siapkan networking and setup semua. Maybe pasal tu yang kene selsema ni, tido tanpa selimut dalam air cond 16 darjah celcius.. gile tak penah aku tido sesejuk tu.

Keadaan cc yang seperti baru dilanda ribut taufan.. time ni barang baru sampai dari lowyat
 
Ini kekonon
 

Sekarang ni pun kapla ade weng2 sikit, ingat nak makan ubat tido terus, terajin plak update.. aahha.. anyway.. sorry tak reply all the comment and shouts.. skrg ni busy sikit yer.. gomenasai ๐Ÿ™‚

10 Comments

  • nad says:

    ehems hai cc baru.. bole berkenalan? (baca: bole main free?)

  • azmie says:

    ko sorang2 ker wat sumer ni? sian…apsal ler tak panggil aku skali…tlg sket2…;)

  • ejon says:

    apesal cc anda bersepah2.. kemas la sket :))

  • badari says:

    cc ni kat mana hepan? ๐Ÿ˜•

  • a.k says:

    aiih.. tu r, boh lg salji kat sini.. kan dah flu.. uhuhu… btw, jaga diri leklok ya, skang musim bird flu tu! dh serang slgr tu! bahaya tu! :-ss

  • winterwish says:

    [Comment ID #2096 Will Be Quoted Here]

    Lol.. aku bukan tokei, sekadar tukang repair saje ๐Ÿ˜›

    [Comment ID #2097 Will Be Quoted Here]

    Tade la, 4 orang buat tu.. huhu.

    [Comment ID #2098 Will Be Quoted Here]

    barang baru sampai, takkan tetiba terus magic dier kemas kot.. adoi la

    [Comment ID #2099 Will Be Quoted Here]

    Nilai sebelah kuarters KLIA

    [Comment ID #2103 Will Be Quoted Here]

    aha, thanks a.k.. aku mmg sentiasa jage diri ๐Ÿ˜€

  • mr.eims says:

    kakak ako doktor.., ako papehal helo kat die r… pastu dapat r list gula2 yg perlu dibeli…

    erm..nama utk ubat flu ako tak ingat dah… oye… g cari “piriton” … pil mujarab yang ajaib.. tu r kot ubat pling best utk selesema & gatal2..
    :d
    kalu batuk g cari “beromhexin” ako tak tau eja btul ke salah…

    hope dpt menolong wlaupun lambatnye ako bg comment.. nth ko dah chat ke x… huhu~ hope ko chat cpt… tu r.. lepak lagi dalam salji lame…

    btw.. ko pnye salji dah kurang… dah nak abes musim sjuk ek… ๐Ÿ˜ฎ

  • niety says:

    caya laa cc baru sial !! :)>-

  • winterwish says:

    [Comment ID #2109 Will Be Quoted Here]

    thanks for the advice, nanti aku carik ubat tu kalau selsema lagik ๐Ÿ˜€

    [Comment ID #2112 Will Be Quoted Here]

    ahaha.. aku just technician jer.. tak manage pun. ๐Ÿ˜›

  • a.k says:

    ada ubat selsema yg lg elok dr tu.. mak aku slalu kasi yg tak ngantuk punya… mujarab.. aku pn xtau mane yg plng elok skali sbb setiap kali aku mintak ubat selsema kt mak, sure dpt lainยฒ (mak aku suka amik ubat sample dr hospital).. tu psl la kot pelikยฒ je sume.. uhuhu..