The kitten died…again..sigh~

Maho omega~ kawaiii
 

The black with the white “mask” died just now, I don’t know how am I suppose to say this but it just went missing somewhere. I suspected the cat next door came in through the window and grab one of the helpless kittens.. I wish I was there but it’s too late. Nothing I can do, I failed to guard the kittens again just like last time. But there’s still 2 more kittens and I’ll make sure they live long enough to see the outside world..

18 Comments

  1. isk kang bebetol jadi sadako cam dlm citer the ring tu kang…huhu

    kucing ko baru lahir ker? kucing aku baru mati sekor…:((

  2. org lame-lame kate, kalo kite ambil gambar anak kucing, jangka hayat anak kucing kite tidak lama… Wallahualam, tapi ade benar gak, dulu pernah sekali aku ambil gambar anak kucing aku, tau-tau semua mati atas penyakit misteri & MIA.. 🙁

  3. Sadako is the name of the famous character ghost in japanese movie entitled “The Ring”….try search “sadako ” in google image 🙂 errr you maybe wondering what is the relevant to name the kitten sadako. Answer : just for fun..hehehe

  4. [Comment ID #2237 Will Be Quoted Here]

    ahaha.. saje je kasi name Sadako.. sejak2 ni selalu jumpe chibi sadako dalam Pani Poni Dash.. 😀

    [Comment ID #2238 Will Be Quoted Here]

    harr.. yeke?

    [Comment ID #2242 Will Be Quoted Here]

    duh.. sawada.. ahahaha.. takmo2

  5. nga citer pasal PPD tu…ep baru baper ek? aku yg ep20 tak tgk2 lagi…

    sadako ker namer budak pompuan dlm PPD tu? huhu tak ingat ler plak…

  6. err aku pon penah dgr la kalo amik gamba hayat die tak lame. ade setengah org ckp pasal flash camera tu efek kat mate die. tp kalo takde flash cane plak 😕

  7. [Comment ID #2246 Will Be Quoted Here]

    yang latest2 tu ade chibi sadako.. ko kene tgk betul2.. ahahha

    [Comment ID #2250 Will Be Quoted Here]

    hehhe 😀

    [Comment ID #2251 Will Be Quoted Here]

    suke ko buang kucing..

    [Comment ID #2258 Will Be Quoted Here]

    aku amek pakai camera phone je pon, mane datang flash sume.. ~

  8. Info : kucing kedua dimakan lagi… 🙁 bilerla aku nak tgk anak² kucing tuh geguling atas perut aku … [-x no no no btol kucing sebelahhhhhhhh

  9. Ada kucing banyak2 pon tak gune gak. Tak larat nak layan. Yang kecik main kejar-kejar sampai pecah pasu bunga, yang besar dok tunggu kite makan nasik. Wat muke kesian.

Comments are closed.