16 Comments

  1. [Comment ID #2326 Will Be Quoted Here]

    just some random google images..

    [Comment ID #2327 Will Be Quoted Here]

    ahaha.. bile la nak pegi pantai ni.. aih.. ~

  2. [Comment ID #2329 Will Be Quoted Here]

    ahahaha.. ala ko dah duduk melake tiap2 hari bole pegi pantai

    [Comment ID #2330 Will Be Quoted Here]

    jom mie pegi vacation 😀

    [Comment ID #2331 Will Be Quoted Here]

    😐

  3. huhu i’m longing for a trip like this…sandy beach…blue vast and windy ocean…

    @lisa: supposed to be like that larr…huhu

  4. Jom Melaka dude! walaupun tak secantik gambar Google ini, at least lepasla niat ko nak gi pantai 🙂

    Ei asal banyak error tang komen tuh. Dier kata cannot quote komen. Database Settu error 😐

  5. [Comment ID #2336 Will Be Quoted Here]

    Pokok tu memang senget agaknye 😀

    [Comment ID #2337 Will Be Quoted Here]

    Haih.. kat M’sia ni mane nak carik tempat camni arr?

    [Comment ID #2338 Will Be Quoted Here]

    aaa.. yeke? aku quote ok je.. hurm… Melake eh? Cam best.. krkrkrkrkkr ;))

  6. pulau tioman maybe? huhu ala yg seakan2 samer pon bole gak maa…ader satu tempat tu aku tak ingat ader tunjuk dlm iklan tourism…lawa tu coral reef ngan island dier…aku rasa kat terengganu kot…

  7. [Comment ID #2345 Will Be Quoted Here]

    woo t’ganu eh.. jauh bapak tu. aku pegi sekali dulu..ahahha.. pantai mmg lawa since tade pencemaran.. somday la mie.. someday 😀

Comments are closed.