Samson – Kenangan Terindah

[audio:song11.mp3]

silenteve.net/wp-content/song/song11.mp3 < --- Copy and paste this into your browser new tab/window Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itupun aku mampu untuk mengenangmu

Darimu kutemukan hidupku
Bagiku kaulah cinta sejati..
Wooo
( Begitu engkaulah; cinta sejati )

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku

Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupmu
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku

Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupmu
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Busy la nak update, so bubuh lagu je bole tak? Ahahahhahaha~

Thanks Ima for the song 🙂

66 Comments

  1. [Comment ID #2418 Will Be Quoted Here]

    sangat layannn…. emo ok lagu ni… wahahhaha

    [Comment ID #2419 Will Be Quoted Here]

    oit sol, tak sangka leh masuk sini.. aku sibuk with practical ni.. huhuhu.. later aku masuk balik bdn, nantikan kemunculan aku..wakakakka

  2. [Comment ID #2495 Will Be Quoted Here]

    kenal kenal laaa ye slas..wahahha

    [Comment ID #2605 Will Be Quoted Here]

    ahahha.. yep2, sungguh best kan 🙂

  3. hx.. hx.. sukaa banget smaa niih laguuu 😮 … pngen download ke Winamp.. download_in doong.. pliis cpett!!! ngebet banget niih… hhuuu…
    pengalaman gw tntaang ni laguu..
    bikin gw nangiis teruuuus… :((
    download_in yuuuph!!
    piss yupp!! x) :)>-

  4. this song give me good memories with my boy friend, he really love coz lyric it make us verry touch

  5. alo! saye nak music code lagu nie. saya nak letak kat page friendster saye! webmaster, link yg awak beri tu x dpt dipakai. x bfungsi lar. takde lagu keluar. tlg beri saya music code lagu samson- kenangan yg terindah tu kay?? tQ~~:d

  6. code yang aku bagi tu hanya utk donload lagu ni sahaja, bukan untuk mp3 player tu. kenapa? bile sorang dah start bubuh, yang lain akan copy code yang sama and letak kat fs derang plak, lepas tu sorang lagi, lepas tu sorang lagi, abis kang bandwidth aku sape nak baya.. hurmm..

    meh la sponsor sket hosting neh, maybe aku leh consider nak disable hotlink swf tu. :))

  7. dis song is awesome!!!!!!!!!!! tak penah rase bosan……..really brings alot of nice memories……..i love samson:x.aku suke eric(samson)….ur sooooo cute:*…luv u!!!!muax,muax

  8. sduishy……best gler lagu nih….
    rumate aku yang interduce tihs song in ma room….
    heard for tha first time…gosh!!!what a song…:x

    memag tip top…key enjoy tis song i love hanifffff!!!!
    😡

  9. huahuahuahua……jiwang beb lagu nih…frst time dengak cam poyo jer lagu nih..2nd time dengak, bleh tahan lak…berkarat jiwang beb….heheh

  10. sesape yg ada kaitan degn lagu ni termasuk kisah silam, usahlah bersedih…
    best ke lagu ni….?

Comments are closed.