Busy lagi ke?

CyberView
 
[audio:song13.mp3]

Aku ni selalu jela busy kan..wahahahah.. kekadang tu sampai sebulan tak update blog, aku masuk je tapi tak penahnye nak update. Blog member2 pun dah lame gile tak masuk.. wuuu.. SORRYYYY ye kekawann. Aku sibuk cari practical neh, and sibuk dengan.. err 😛

Tinggal lagi sebulan je aku neh, tempat practical tak jumpe2 lagi. Try mintak tolong kat my father, tapi tempat yang dier kasi tu cam gile susah je nak lepas nanti, tinggi sangat expectation dier. Aku sedar kemampuan aku.. wahaha.

Either way aku kene cari gak even jauh.. takkan nak duduk KL plak nanti… waaa..

Korang rindu ke kat aku..wakakakaka wek wek :))

18 Comments

  1. huh?!!! Hepan nak kawen? Nanti malam lepas b’sanding tu terus blog yer…? Nak knal gak sape mrs winter.. ahaks~.. lepas blog tu ske ati ar nak wat ape pon… :d

  2. [Comment ID #2443 Will Be Quoted Here]

    aahahah tade la sampai sebulan, tapi cam lame je tak update kann 😛

    [Comment ID #2444 Will Be Quoted Here]

    wuuu sape plak mrs winter neh.. :))

    [Comment ID #2445 Will Be Quoted Here]

    kabar angin je tu.. yeee

    [Comment ID #2446 Will Be Quoted Here]

    ahahha yeke poyo, ingat korang dah rindu kat aku.. ;))

  3. erm.. ko try pi IMATERA DIGITAL .. kat jalan jelatek..

    depan office KRU BERHAD..

    erm.. tu syarikat Melayu..

    ko try la eh.. kot kot bleh lepas kat situ..

  4. erm.. relax aar.. aku rasa skrg ni, semua orang pun tengah bz.. heh.. haku pun skali la bz.. ni teringat kat ko, bleh la singgah sat..

    good luck aa.. smoga ko dapat tempat best, yg bleh bagi ko marks tinggi-tinggi nye marks..

    ko kan stok-stok terror bab design ni.. insya-Allah ko senang dapat.. ko pun banyak gaks kan.. portfolio..

    caiyok! caiyok!

  5. [Comment ID #2482 Will Be Quoted Here]

    amiinnnnn.. huhuhu

    [Comment ID #2566 Will Be Quoted Here]

    jalan jelatek? waa tape la huhuhu.. thankss anyway 😛

    [Comment ID #2567 Will Be Quoted Here]

    thanks ikoko, aku pun dah lame tak masuk site ko ni.. huhuhu. ko busy gile ke skrg ni 😀

Comments are closed.