Wuuuโ€ฆ

Dedicated to her~

[audio:song14.mp3]

Pandangi Langit Malam Ini
by Jikustik

Putri, jangan menangis
Hapus air mata
Di wajah cantikmu
Putri, kepergianku
Tak akan lama
Tahan rindumu
Putri, seandainya saja
Kubisa, menghentikan waktu
Kuhentikan waktu

Bila kau rindukan aku putri,
Coba kau pandangi langit malam ini, aku di situ
Bila itu talk cukup mengganti
Cobalah kau hirup udara pagi, aku di situ
Mungkin dengan perpisahan
Kita kan mengerti arti pertemuan
Putri, percaya padaku
lni hanya likuan hidup
Yang pasti berakhir

Yee memang aku jiwang…wakakakaka..

Esok pegi PD BBQ.. yayy, demmit lapa la plak skrg nih.. waaa… btw, thanks to Bard, Nad and Is for the preparation.. huhuhu, I couldn’t help you guys out since I was working last night ๐Ÿ˜›

p/s – adik aku betul2 dah goreng seketul ayam korang tu.. wahahhahaha.. :)) gomenn nee (die cakap)

31 Comments

  1. putra….aku sungguh kelaparan
    tatkala smalam satu hari tak makan..
    marilah makan hari ini di PD
    melihat pemandangan pantai..

    ๐Ÿ˜› Let’s Port Dickson!!!!! :d/

  2. Alar hepans… kok ye pon… jgnlar tunjuk sgt “demam” tu…. Skali die letak lagu jiwang plak daaa… mustilar orang dah expect. Kan epan kan?!! Kan kan kan kan kan kan?!!! ๐Ÿ˜ก

  3. [Comment ID #2491 Will Be Quoted Here]

    Hokeyy.. sedap sungguh ayam itu. malangnye lupe bawak minyak.. wuuu

    [Comment ID #2492 Will Be Quoted Here]

    ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

    [Comment ID #2493 Will Be Quoted Here]

    tade ape aa.. aku biasa jee… kann kann ๐Ÿ˜€

    [Comment ID #2494 Will Be Quoted Here]

    Hahaha.. yekot.. lagi 2 tahun :))

    [Comment ID #2496 Will Be Quoted Here]

    ;))

    [Comment ID #2497 Will Be Quoted Here]

    Yeke? Kekadang je aku jiwang.. ahahhaha

    [Comment ID #2498 Will Be Quoted Here]

    Ahahhaa.. alaa bukan selalu aku bubuh lagu jiwang kann ๐Ÿ˜›

  4. [Comment ID #2497 Will Be Quoted Here]

    hakhakhak… mmg dah musim dia… winter ialah salah satu mangsa yang dah kronikk.. ahaks! haha! ๐Ÿ˜ก

    btw.. gie.. ko takle masuk blog ko.. np?

  5. citer psl musim2 ni..nnt aku ingat nak post lagu marcel-semusim laks…jiwang gak nih…tunguuuuuu…:d/

  6. [Comment ID #2500 Will Be Quoted Here]

    mane kronikkkk… wahahahha

    [Comment ID #2501 Will Be Quoted Here]

    ha post la.. bole trackback site aku ;))

  7. Best, touching:((
    Band indonesia eh??? Wah indon rock the world ya… erm lagu ni baru ke??? x penah dgr kat radio?? mngkn psl aku krg dgr radio kut…:d

  8. [Comment ID #2505 Will Be Quoted Here]

    hint ape plak neh.. wahhh ๐Ÿ˜›

    [Comment ID #2506 Will Be Quoted Here]

    tak sure la aku lagu baru ke tak, pasal ade orang kasi kat aku ๐Ÿ™‚

    Nak download ke? Right click and save as Download

    p/s – gamba pompuan pasal default avatar kalau belum register dekat gravatar.com

  9. :)Thanx bro!!! i owe u… minat gile plak aku lagu ni. Bro ko memang o:-) wa salute l-) erm… sampai taktau nak ckp apa lagi… happy sgt2, thanx!!!!

    Bro nak tny, akunya gravatar G rate… apa tu?

Comments are closed.