Aku ada kerena kamu ada~

Sejak2 ni aku suke btol dengar lagu indon..ahahaha, tatau la nape kann.. lalalala ๐Ÿ˜€

Since bandwidth aku besepah lagi tetiap bulan, aku upload sume lagu indon yang aku suke :P, sile la stream kat bawah tu yekkk.. dengar sampai muntah :))

Sesape ade lagi lagu indon yang best sile la send kat aku.. huhuhu, nanti aku upkan kat sini ๐Ÿ™‚

23 Comments

  1. aku mencari satu lagu dari siti nurhaliza yg tidak diketahui nama lagunyer yg sering berkumandang di radio terutamanya di muzik fm dan hot fm…lagu baru rasanyer kot saperkah yang tau lagu itu?

  2. [Comment ID #2539 Will Be Quoted Here]

    Biarlah rahsia ke? lagu melly goeslow yang dinyanyikan oleh siti tu?

    [Comment ID #2540 Will Be Quoted Here]

    ok bagus..ahahhaha

    [Comment ID #2542 Will Be Quoted Here]

    ahaha yeye ๐Ÿ˜€

  3. Haaaaa indon? tiroo [-x hahahahha biasalah…kalo dah ber ehem lagi best dengar..syahdu dude… ๐Ÿ˜›

  4. huhu.. samsons – kenangan terindah best!!

    “namun xkan mudah bagiku untuk meninggalkan jejak hidupmu yang terukir sebagaia kenangan terindah” ๐Ÿ™‚

  5. erm.. nape la ni ko nieh.. alexandria ko dah ada kan?

    er.. YUI ko .. camner? Ke skrg ni minat dua-dua.. japan indon?

  6. [Comment ID #2553 Will Be Quoted Here]

    jawa rock.. yeahhh ๐Ÿ˜€

    [Comment ID #2554 Will Be Quoted Here]

    betulke lagu ni?

    [Comment ID #2557 Will Be Quoted Here]

    laa yeke.. ahahha rugi2 ๐Ÿ˜€ byk lagu best tuuu.. huhuhu

    [Comment ID #2560 Will Be Quoted Here]

    ni hape nih, aku bukan bole bace kanji pon.

    [Comment ID #2562 Will Be Quoted Here]

    haah.. aku first time dengar terus fall in love.. huhuhu

    [Comment ID #2565 Will Be Quoted Here]

    yeapp.. dulu mmg layan indon pun tapi tade la gile babi minat.. huhuhu. skrg ni dedua pun suke ๐Ÿ˜€

Comments are closed.