Blog Karaoke, Bandwidth dan …

TT_TT
 

It’s 10 Mei and look at my bandwidth usage now.. wahsaii, like this end of month suspend la site aku.. wahahhaha.. baru je entry lepas cakap bandwidth besepah :))

Mari karaoke lagiii.. wahahhaha

Biar Cinta Menyatukan Kita by Tiket

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

coba kau dengar satu pintaku
ingin sentuh hatimu dengan kasihku
misteri yg selalu
tak terungkap tentang dirimu

sesaat saja beri waktumu
untuk kita lalui juga resapi
segala yg indah
pantas tuk dikenang rasa ini

jalani saja, lakukan saja
kita kan mampu melaluinya

reff: biarkan saja cinta menyatukan kita
kan ku jaga seharum nafasnya
jangan sampai tergoreskan luka
tuntunkanlah hingga akhir kita

sesaat saja beri waktumu
untuk kita lalui juga resapi
segala yg indah pantas tuk dikenang rasa ini

repeat reff
berikan waktu untukku
buktikan tutur kata
segala yg terjadi
bertutur cerita bahagia

18 Comments

  • azmie says:

    ala baru 19% ajer…banyak lagi maa…huhu

  • ejon says:

    aik.. siap tunjuk nilai bandwith..

    pastu letak lagu lagi.. huhuh

  • ikoko says:

    awak… tak baik berlagak tau.. Allah marah…
    🙁

  • c4stello says:

    eksyen la tue :p

    tak abih2 dgn lagu… aku juga yg x de audio plugin :((

  • winterwish says:

    [Comment ID #2578 Will Be Quoted Here]

    yela, ade lagi 81%.. huhuhu

    [Comment ID #2579 Will Be Quoted Here]

    yerr.. aku cuak actualy.. tapi nak remove stream tu sayang plak

    [Comment ID #2580 Will Be Quoted Here]

    waa mane ade belagak cik ikoko.. wuuuuu…

    [Comment ID #2581 Will Be Quoted Here]

    tak eksyen pun megat, takut neh.. ahahhaha.. suspend kang sesia je

    oo audio plugin ko taleh lagi ke.. alahaii.. huhu.

  • ejon says:

    ada org redirect apa2 file ke dari website kita2 ni.. 😕

  • azmie says:

    kalu gambo tu ader hotlinking…kalu file2 cam file lagu camner lak ek? lagipon bukan orang tau pon kiter boh kat directory maner, pastu, kalu depa tau, camner kiter tanak bagi depa off site linking ker file tu ek?

  • winterwish says:

    pakai htaccess untuk stop hotlinkers.. macam aku buat dekat wallpaper aku 😛

    die hotlinks direct download la kot pakai file macam mp3 ni. view source je bole tau dah kat mane kite letak lagu tu 😀

  • novatech says:

    berapa ribu mega byte bandwith site anda? keke
    letak la lagi lagu lagu indon.. :)>- gue suka bangatttt lol :-“

  • winterwish says:

    err dalam 51200MB 😀 (btol ke neh.. huhuh)

  • azmie says:

    isk banyak sgt tu…itu dah 50GB tu…huhu

    btw site aku jadi lembab giler naper ek? depa takder mention ader maintenance pon…

  • c4stello says:

    mak aih byk tu 50GB :))

    x de sesapa boleh tolong aku psl audio plugin ker 😕

  • winterwish says:

    [Comment ID #2588 Will Be Quoted Here]

    memang 50GB kan monthly bandwidth utk pakage ebiz1 dari exabyte 🙂

    [Comment ID #2589 Will Be Quoted Here]

    ehehhe.. banyak la jugak, sebab tu la sesuke hati je bubuh karaoke 😀

    audio plugin tu eh.. hurmm.. malam ni aku try tengok file2 ko.

  • azmie says:

    oopss…sowwy…aku ingat baper beso space…rupanyer ditanyer bandwidth…huhuhu:”>

  • winterwish says:

    [Comment ID #2592 Will Be Quoted Here]

    mamai ke mie 😛 ehhehehe.. site ko slow skrg neh? try la tinggal msg kat dier punye “live” chat tu 😀

  • azmie says:

    hmph…live chat tak macam live dah! asek tinggal msg jerk, aku hanto msg aritu, 3 hari baru balas…hampeh gak…

  • c4stello says:

    baik disable jer live chat tue :-“

  • winterwish says:

    [Comment ID #2596 Will Be Quoted Here]

    pakai ticket tu je.. uhuhu.. slalunye ticket tu laju dier reply balik kan 😀

    [Comment ID #2598 Will Be Quoted Here]

    live tu chat tu office hour je kot idup, time lain mati dah