Ampun pakk ampunnn

Semalam aku chat with my bro sebab aku nak amik kete dier, time tu sepatutnye dier jaga counter kat cc tu, tapi…

(note: Perut is my bro)

Hepan: mok
Hepan: oih
Hepan: balik2
Hepan: nak keteee
Perut: kereta takde, naik kereta bad
Hepan: ape kereta takde
Hepan: abah ko
Hepan: kereta satria tu
Perut: tunggu eyam beli kereta baru minggu depan
Hepan: ah tade2
Hepan: mamat nak presentation esok
Hepan: jumaat ko amek balik kete
Perut: naik moto ewan
Hepan: bodo la ko ni kan
Hepan: nak bawak 3 org naik moto ke
Perut: sape 3 org tu, anak badak ke
Hepan: aah
Hepan: anak badak sume
Perut: tak d benarkanm rosak absober
Hepan: bodo ape
Hepan: agak2 la anak badak
Hepan: lempang nak
Perut: lemang mau la, rendang badak sodap ko
Hepan: oih bodo nye kamuuu
Hepan: ah tade2
Hepan: satgi mamat dtg amek kete
Hepan: abah pegi mane
Hepan: kate nak shoping kete ngan ko
Hepan: :))
Perut: kereta kat seremban nak trade in abah bagi la
Hepan: ape ko cakap ni
Perut: betol le beli wira ko, abah bagi 2 ribu deposit
Hepan: haa
Hepan: beli wira?
Hepan: ape ni
Perut: melopong la kau
Hepan: ape ko cakap ni bodo
Hepan: kalah maple
Perut: maple bontot hitam ma
Hepan: oi bodo, abah beli wira?
Hepan: pastu satria tu ape
Perut: satria bagi kau la nanti
Hepan: ape yang melopongnye
Perut: melopong tengok wira aku nanti, kau relak je kat rumah
Hepan: oo oke
Hepan: ape2 la
Perut: membuta ke
Hepan: bodo ape
Perut: sini sebok sgt kenape tak tolong, anak badak ko
Hepan: anak badak ape ni
Hepan: buat assignment untuk esok presentation la
Perut: kalau tak skor a tak tau la, bongang bonar la tu

…half an hour later…

Perut: bodo..
Perut: td abah bodo yg ckap ngan ko
Hepan: wahahahahhahahaha
Hepan: yekee
Hepan: :))
Hepan: =))
Hepan: patut la ayat lain
Hepan: wakkakakakaka
Perut: bangang..
Perut: td eyam gi tengok keta..

…. I don’t even know what to say to my dad now.. wuuu ampun pak ampun..

p/s – time tu aku emo dengan slide law untuk presentation so byk kuar perkataan “bodo” dan sebagainya.. harap maaf 😀

17 Comments

  • azmie says:

    adeh…tak tahan gelak baca chat log ko…ghupenyer ko tgh chat ngan abah ko…dahler tu siap hamun “abah ko” baper kali berturut2….

    ps: sib baik bapak aku tak gheti guner PC…wakakakak

  • bard says:

    meh aku quote = Perut : maple bontot hitam ma. Hahahaha tak tahan neyy. Tahniah kerana anda dipunk’d oleh bapa sendiri :))

  • winterwish says:

    [Comment ID #2591 Will Be Quoted Here]

    ahahah yeeee.. sungguh tak ku sangkaa… adoi la, segan gile aku ngan abah aku skrg ni.. wahahhahaha

    [Comment ID #2593 Will Be Quoted Here]

    Yerr.. sejuta penghargaan diucapkan kepada sidang penganjur program itew.. dammm

  • adamo says:

    =)) ahahhaha mapley bontot hitam..abah ko pon pandai wat lawak..gle ganas chat ngan abah sendiri =))

  • c4stello says:

    uiks ko ngan bapak ko =))

  • dinswok says:

    =)) hahahah! Aper lar ko nie.. ngan bapak sindri ko chat??? Hahahah!

  • winterwish says:

    [Comment ID #2597 Will Be Quoted Here]

    mane aku tauuu bapak aku pakai pc time tuu.. wuuu

    [Comment ID #2599 Will Be Quoted Here]

    huhuuh tu laa.. adoi laa

    [Comment ID #2600 Will Be Quoted Here]

    aku tatau tau bapak aku pakai time tu, aku dengar ayat die pun dah pelik tapi blasah je.. huhuhu

  • ejon says:

    huiyoo.. bapak hepan celik IT oo..

  • winterwish says:

    [Comment ID #2603 Will Be Quoted Here]

    err nape? dah die jage cc mesti ler celik IT..

  • badari says:

    bapak epan rocks! ^:)^

  • ikoko says:

    incik winter..

    majulah incik untuk keluarga…
    majulah incik untuk diri incik sendiri..

    sekian saje.. majulah incik dengan perasaan yang bleh diCONTROL dan tak marah-marah..

    nanti hati tu bengkak tau.. kalau marah-marah, share it with someONE.

    eleh.. ko dah ada kan “someone” tu..

    :p heh

  • winterwish says:

    [Comment ID #2606 Will Be Quoted Here]

    aahahha.. yeke rock :))

    [Comment ID #2607 Will Be Quoted Here]

    thanks ikoko .. 🙂

  • gie says:

    ganaz ko epan….erm..bapak ko layan mirc tak…?anime ke…?mane tau layan..lagi ganaz… :d

  • winterwish says:

    ahahah agak2 laa gie. huhuhu. die tade pun ID ym, aku rase dier reply tu sebab aku tanye pasal kete kot.. ahahha 😛

  • faith says:

    hahaha, cuba ko blajar bersupan sikit. ehehehehhe. padan muka. ahahahhaa.

  • oDiN says:

    :d/:d/:d/:d/

    epan dan bapak epan tersgt la sempoi ..
    kalo sy ..
    pelempang mari …

  • winterwish says:

    [Comment ID #2613 Will Be Quoted Here]

    ehehhe ye baiklah, nasihat anda sangat berguna 😀

    [Comment ID #2650 Will Be Quoted Here]

    ahahha.. yeke sempoi. ko lom jumpe dier lagi 😛