Ampun pakk ampunnn

Semalam aku chat with my bro sebab aku nak amik kete dier, time tu sepatutnye dier jaga counter kat cc tu, tapi…

(note: Perut is my bro)

Hepan: mok
Hepan: oih
Hepan: balik2
Hepan: nak keteee
Perut: kereta takde, naik kereta bad
Hepan: ape kereta takde
Hepan: abah ko
Hepan: kereta satria tu
Perut: tunggu eyam beli kereta baru minggu depan
Hepan: ah tade2
Hepan: mamat nak presentation esok
Hepan: jumaat ko amek balik kete
Perut: naik moto ewan
Hepan: bodo la ko ni kan
Hepan: nak bawak 3 org naik moto ke
Perut: sape 3 org tu, anak badak ke
Hepan: aah
Hepan: anak badak sume
Perut: tak d benarkanm rosak absober
Hepan: bodo ape
Hepan: agak2 la anak badak
Hepan: lempang nak
Perut: lemang mau la, rendang badak sodap ko
Hepan: oih bodo nye kamuuu
Hepan: ah tade2
Hepan: satgi mamat dtg amek kete
Hepan: abah pegi mane
Hepan: kate nak shoping kete ngan ko
Hepan: :))
Perut: kereta kat seremban nak trade in abah bagi la
Hepan: ape ko cakap ni
Perut: betol le beli wira ko, abah bagi 2 ribu deposit
Hepan: haa
Hepan: beli wira?
Hepan: ape ni
Perut: melopong la kau
Hepan: ape ko cakap ni bodo
Hepan: kalah maple
Perut: maple bontot hitam ma
Hepan: oi bodo, abah beli wira?
Hepan: pastu satria tu ape
Perut: satria bagi kau la nanti
Hepan: ape yang melopongnye
Perut: melopong tengok wira aku nanti, kau relak je kat rumah
Hepan: oo oke
Hepan: ape2 la
Perut: membuta ke
Hepan: bodo ape
Perut: sini sebok sgt kenape tak tolong, anak badak ko
Hepan: anak badak ape ni
Hepan: buat assignment untuk esok presentation la
Perut: kalau tak skor a tak tau la, bongang bonar la tu

…half an hour later…

Perut: bodo..
Perut: td abah bodo yg ckap ngan ko
Hepan: wahahahahhahahaha
Hepan: yekee
Hepan: :))
Hepan: =))
Hepan: patut la ayat lain
Hepan: wakkakakakaka
Perut: bangang..
Perut: td eyam gi tengok keta..

…. I don’t even know what to say to my dad now.. wuuu ampun pak ampun..

p/s – time tu aku emo dengan slide law untuk presentation so byk kuar perkataan “bodo” dan sebagainya.. harap maaf 😀

17 Comments

  1. adeh…tak tahan gelak baca chat log ko…ghupenyer ko tgh chat ngan abah ko…dahler tu siap hamun “abah ko” baper kali berturut2….

    ps: sib baik bapak aku tak gheti guner PC…wakakakak

  2. meh aku quote = Perut : maple bontot hitam ma. Hahahaha tak tahan neyy. Tahniah kerana anda dipunk’d oleh bapa sendiri :))

  3. [Comment ID #2591 Will Be Quoted Here]

    ahahah yeeee.. sungguh tak ku sangkaa… adoi la, segan gile aku ngan abah aku skrg ni.. wahahhahaha

    [Comment ID #2593 Will Be Quoted Here]

    Yerr.. sejuta penghargaan diucapkan kepada sidang penganjur program itew.. dammm

  4. =)) ahahhaha mapley bontot hitam..abah ko pon pandai wat lawak..gle ganas chat ngan abah sendiri =))

  5. [Comment ID #2597 Will Be Quoted Here]

    mane aku tauuu bapak aku pakai pc time tuu.. wuuu

    [Comment ID #2599 Will Be Quoted Here]

    huhuuh tu laa.. adoi laa

    [Comment ID #2600 Will Be Quoted Here]

    aku tatau tau bapak aku pakai time tu, aku dengar ayat die pun dah pelik tapi blasah je.. huhuhu

  6. incik winter..

    majulah incik untuk keluarga…
    majulah incik untuk diri incik sendiri..

    sekian saje.. majulah incik dengan perasaan yang bleh diCONTROL dan tak marah-marah..

    nanti hati tu bengkak tau.. kalau marah-marah, share it with someONE.

    eleh.. ko dah ada kan “someone” tu..

    :p heh

  7. ganaz ko epan….erm..bapak ko layan mirc tak…?anime ke…?mane tau layan..lagi ganaz… :d

  8. [Comment ID #2613 Will Be Quoted Here]

    ehehhe ye baiklah, nasihat anda sangat berguna 😀

    [Comment ID #2650 Will Be Quoted Here]

    ahahha.. yeke sempoi. ko lom jumpe dier lagi 😛

Comments are closed.