Spring cleaning~

notez.silenteve.net
upg.silenteve.net
lavyda.silenteve.net
fifty.silenteve.net

I will remove the above listed subdomain tonight.

xuliatin.silenteve.net*
odin.silenteve.net*

*Tempat letak barang je ke hosting aku neh…first warning 🙂

Malam ni aku update page link aku tuh, haih.. dear my beloved visitors, kalau link site aku sile la inform yer, so I can link urs back. 🙂

18 Comments

  1. Aku pon.. jgn terdelete yg aku nyer sudah.. hakhak! Nanti aku masuk universiti.. ingat nak cari hosting sindri lar.. huhu~

  2. yg listed tu, aperler korang ni, owner dah baik ati kasi space hangpa tanak guna awat? bagi under aku pon samer gak…kalu tak detect sebarang aktiviti dlm maser sebulan aku akan bagi warning ringan2 dulu…:-w

  3. :((:((:((:((

    Sy mtk hosting sesajer jer sebab nak bereksperimentasi ..

    dan wat streaming jer ..
    utk blog .. sy pakai blogdrive .. selagi sy xtau nk convert suma database dari blogrive jd wordpress .. sy masih xnk gunakan wordpress agie ..
    masih fikirkan cara .

    so .. ikut budi bicara abg herpan la erk .. :-“:-“:-“

  4. lagi satu .
    db xleyh connect masa nk install wordpress .. huhu .. nnt sy kontek via ym ..
    :)>-:)>-

  5. fuhh sbaik xde nama aku…. tp aku agak lama xhapdet… ahahaa.. sori eh boss… ada masalah teknikal.. nnti aku hapdet… uhuhuhu

  6. [Comment ID #2672 Will Be Quoted Here]

    Takk… aku triple check account tuuu 😛

    [Comment ID #2675 Will Be Quoted Here]

    Ahahha.. tu ler.. time mintak dulu kemain la, aku dah setup tak pakai langsung.. hampeh btol.

    [Comment ID #2676 Will Be Quoted Here]

    Woo yeke, nape tak cakap awal.. haih.. tapi still takleh letak streaming kat situ kalau tade the actual site. It’s unfair untuk user lain tau, harap ko faham 🙂

    [Comment ID #2679 Will Be Quoted Here]

    Ahhaa.. aku lupe nak update link page tu ler 😛

    [Comment ID #2680 Will Be Quoted Here]

    Ceh, habaq la awal2..

    [Comment ID #2681 Will Be Quoted Here]

    Blom lagi.. ahaha

    [Comment ID #2682 Will Be Quoted Here]

    Buat la cypher, sedih aku tgk mereka2 yang pakai free hosting tu. iklan besepah2 😀

    [Comment ID #2683 Will Be Quoted Here]

    Tade la ramai, lek2 je 😛

    [Comment ID #2686 Will Be Quoted Here]

    Tape2 aku paham 🙂

    [Comment ID #2687 Will Be Quoted Here]

    Ehehhe sekadar nak abiskan bandwidth je, tetiap bulan rugi la bandwidth tak abis pakai 😛

  7. [Comment ID #2696 Will Be Quoted Here]

    bukan kene clear ke db hosting ko?

    [Comment ID #2699 Will Be Quoted Here]

    ehehe.. tape, next time kalau down lagi offer tu still ade 😀

Comments are closed.