Samson – Akhir Rasa Ini

[audio:song17.mp3]

Terlarut aku dalam kesendirian
Saat aku menyadari tiada lagi dirimu kini

Sampai kapankah aku mampu bertahan
Tetapi aku jalani semua kisah hidupku ini

Tak akan terganti setiap kenangan yang telah terukir
Namun terendap indah dan melekat di hati
Akankah berakhir semua rasa yang telah tercipta
Di dalam benakku dan di dalam asaku

Terlarut aku dalam kesendirian saat aku menyadari
Tiada lagi dirimu kini

Sorry guys, memang tade mase nak update ape2. Just enjoy another great song by Samson ni. Thanks again for the song 🙂

Bole tak nak lari jugak, tapi aku nak lari ngan die.. bole ke? haa.. …….

18 Comments

  1. gue ska bangat sma lagu ini….kirim salam ngan penyanyi dier je la….best Oooo,,,lagu-lagu nyayian dier nie..favourite gue tetap pada kenangan terindah!!!! Lebiu SAMSON…:x

  2. wow…..mesti beli cd die org!!!!!!best giler lah lagu ni……kenangan terindah pon besh giler:d/. sampai nk dengar lagu ni…….anyway all de best 2 samsons u guys are gr8!!!!!!eric(samson)i luv u!!!1ur really cute wit ur curly hair:x

  3. hai..saya sambungkan sikit lagi

    Terlarut aku dalam kesendirian saat aku menyadari
    Tiada lagi dirimu kini

    Tak akan terganti setiap kenangan yang telah terukir
    Namun terendap indah dan melekat di hati
    Akankah berakhir semua kisah yang telah tercipta
    Di dalam benakku dan di dalam asaku

  4. terlarut aku
    dalam kesendirian
    saat aku menyadari
    tiada lagi dirimu kini

    sampai kapankah
    aku mampu bertahan
    tetapi aku jalani
    semua kisah hidupku ini

    tak akan terganti
    setiap kenangan yang telah terukir
    kan terekam indah
    dan melekat di hati

    akankah berakhir
    semua rasa yang telah tercipta
    didalam benakku
    dan didalam asa ku

    terlarut aku
    dalam kesendirian
    saat aku menyadari
    tiada lagi dirimu kini

    tak akan terganti
    setiap kenangan yang telah terukir
    kan terekam indah
    dan melekat di hati

    akankah berakhir
    semua kisah yang telah tercipta
    didalam benakku
    dan didalam asa ku

  5. damn sedey gler lagu neh..bemakne btol lyrics die…same goes wit lg knangan terindah..get crazy over dis 2 songs..lebius samson…hehehhe

Comments are closed.