‘Future’ updates

Lame btol la tak kemaskini (wahahaa..skima btol) site ni. So.. my plan for the future neh

  • Add more wallpaper (besepah ni, malas nak upload je)
  • Update links page (tah bape ramai le yang link aku, aku sendiri tatau.. cane nak cek eh)
  • Upload more indon’s mp3 for my streaming station below 😡
  • Upload YUI PV and Singles, plus her complete first album
  • Remove the guitar tab page
  • Tuka theme? herm… ni tatau lagi la, depend on kebuzyan 😀

Haih~..

9 Comments

  1. yehaaa….nak donlot lagi yui pv….erm…aku mungkin akan up satu album mp3 dia…tgklaa nanti….vklip takde…takde torrent..

  2. link tu kene check satu2 ler…kira sama situasi ngan aku…aku pon tatau ader org link aku tak bgtau kat aku…huhuuh

  3. [Comment ID #2730 Will Be Quoted Here]

    ehehe.. dah upload dah pv dier. tunggu time nak update je ni

    [Comment ID #2732 Will Be Quoted Here]

    letih aku nak cek ni, incoming links lagi.. warhh..

Comments are closed.