Ampun pakk ampunnn

Semalam aku chat with my bro sebab aku nak amik kete dier, time tu sepatutnye dier jaga counter kat cc tu, tapi…

(note: Perut is my bro)

Hepan: mok
Hepan: oih
Hepan: balik2
Hepan: nak keteee
Perut: kereta takde, naik kereta bad
Hepan: ape kereta takde
Hepan: abah ko
Hepan: kereta satria tu
Perut: tunggu eyam beli kereta baru minggu depan
Hepan: ah tade2
Hepan: mamat nak presentation esok
Hepan: jumaat ko amek balik kete
Perut: naik moto ewan
Hepan: bodo la ko ni kan
Hepan: nak bawak 3 org naik moto ke
Perut: sape 3 org tu, anak badak ke
Hepan: aah
Hepan: anak badak sume
Perut: tak d benarkanm rosak absober
Hepan: bodo ape
Hepan: agak2 la anak badak
Hepan: lempang nak
Perut: lemang mau la, rendang badak sodap ko
Hepan: oih bodo nye kamuuu
Hepan: ah tade2
Hepan: satgi mamat dtg amek kete
Hepan: abah pegi mane
Hepan: kate nak shoping kete ngan ko
Hepan: :))
Perut: kereta kat seremban nak trade in abah bagi la
Hepan: ape ko cakap ni
Perut: betol le beli wira ko, abah bagi 2 ribu deposit
Hepan: haa
Hepan: beli wira?
Hepan: ape ni
Perut: melopong la kau
Hepan: ape ko cakap ni bodo
Hepan: kalah maple
Perut: maple bontot hitam ma
Hepan: oi bodo, abah beli wira?
Hepan: pastu satria tu ape
Perut: satria bagi kau la nanti
Hepan: ape yang melopongnye
Perut: melopong tengok wira aku nanti, kau relak je kat rumah
Hepan: oo oke
Hepan: ape2 la
Perut: membuta ke
Hepan: bodo ape
Perut: sini sebok sgt kenape tak tolong, anak badak ko
Hepan: anak badak ape ni
Hepan: buat assignment untuk esok presentation la
Perut: kalau tak skor a tak tau la, bongang bonar la tu

…half an hour later…

Perut: bodo..
Perut: td abah bodo yg ckap ngan ko
Hepan: wahahahahhahahaha
Hepan: yekee
Hepan: :))
Hepan: =))
Hepan: patut la ayat lain
Hepan: wakkakakakaka
Perut: bangang..
Perut: td eyam gi tengok keta..

…. I don’t even know what to say to my dad now.. wuuu ampun pak ampun..

p/s – time tu aku emo dengan slide law untuk presentation so byk kuar perkataan “bodo” dan sebagainya.. harap maaf πŸ˜€

Blog Karaoke, Bandwidth dan …

TT_TT
 

It’s 10 Mei and look at my bandwidth usage now.. wahsaii, like this end of month suspend la site aku.. wahahhaha.. baru je entry lepas cakap bandwidth besepah :))

Mari karaoke lagiii.. wahahhaha

Biar Cinta Menyatukan Kita by Tiket

[audio:song16.mp3]

coba kau dengar satu pintaku
ingin sentuh hatimu dengan kasihku
misteri yg selalu
tak terungkap tentang dirimu

sesaat saja beri waktumu
untuk kita lalui juga resapi
segala yg indah
pantas tuk dikenang rasa ini

jalani saja, lakukan saja
kita kan mampu melaluinya

reff: biarkan saja cinta menyatukan kita
kan ku jaga seharum nafasnya
jangan sampai tergoreskan luka
tuntunkanlah hingga akhir kita

sesaat saja beri waktumu
untuk kita lalui juga resapi
segala yg indah pantas tuk dikenang rasa ini

repeat reff
berikan waktu untukku
buktikan tutur kata
segala yg terjadi
bertutur cerita bahagia

Aku ada kerena kamu ada~

Sejak2 ni aku suke btol dengar lagu indon..ahahaha, tatau la nape kann.. lalalala πŸ˜€

Since bandwidth aku besepah lagi tetiap bulan, aku upload sume lagu indon yang aku suke :P, sile la stream kat bawah tu yekkk.. dengar sampai muntah :))

Sesape ade lagi lagu indon yang best sile la send kat aku.. huhuhu, nanti aku upkan kat sini πŸ™‚

Wuuu…

Dedicated to her~

[audio:song14.mp3]

Pandangi Langit Malam Ini
by Jikustik

Putri, jangan menangis
Hapus air mata
Di wajah cantikmu
Putri, kepergianku
Tak akan lama
Tahan rindumu
Putri, seandainya saja
Kubisa, menghentikan waktu
Kuhentikan waktu

Bila kau rindukan aku putri,
Coba kau pandangi langit malam ini, aku di situ
Bila itu talk cukup mengganti
Cobalah kau hirup udara pagi, aku di situ
Mungkin dengan perpisahan
Kita kan mengerti arti pertemuan
Putri, percaya padaku
lni hanya likuan hidup
Yang pasti berakhir

Yee memang aku jiwang…wakakakaka..

Esok pegi PD BBQ.. yayy, demmit lapa la plak skrg nih.. waaa… btw, thanks to Bard, Nad and Is for the preparation.. huhuhu, I couldn’t help you guys out since I was working last night πŸ˜›

p/s – adik aku betul2 dah goreng seketul ayam korang tu.. wahahhahaha.. :)) gomenn nee (die cakap)