Between Us

70% completed, not much time to do the rest.. esok dah start keje balik.. wargh.. 13 minggu lagi TT_TT

Comment, suggestion, kutukan, kritikan and everthings else amat dialu alukan πŸ™‚

Update 27 June

  • Sempat tambah reply link je kat comment malam ni..wahah, gile la bile nak siap theme ni πŸ™

Update 28 June

  • Fixed the shoutbox thanks to Pierre. YAY!
  • Change the alt comment color to match the overall theme πŸ˜› (too pinkish I think 😐 )

Update 01 July

  • Re-edited the sidebar, got problem with shoutbox.. shit malas nak betulkan sekarang..wahaha FIXED, thanks again to Pierre
  • Added gravatar and ajaxed comment
  • My comment will have a nice light yellow backround now πŸ™‚

p/s – Ima cakap tak payah update, edit je entry ni sampai tahun depan.. wahaha.. okeiii baiklahh >:)

Hikayat Cinta…

Bintang Hati
 
[audio:song20.mp3]

Takdir, pertemukanku, dengan dirimu, yang membuat aku jatuh cinta..

Malam gelisahkan ku tentang bayangmu yang hantaui setiap mimpi ku..

Takdir yang pisahkan ku dengan dirimu saat ini..

Ketika, kuterbuai dalam ruang hadir cinta dihatiku..

Aku…. mencintaimu, merindukanmu, kuinginkanmu..

Meski mungkin tak bisa, pertemukan ku dengan dirimu…

First day on Internship..

I HAVE to learn FLASH no matter what.. wargh.. dipressnye.. you see, sume orang ingat budak MMU yang amik Multimedia mesti tau pakai Flash kan, well not really. At least not me, I never even have the intention to learn it since I never really have to use it. What’s the use anyway, learning something that you’ll never use and in the end you just tend to forget about it. Right?

Now that I’m there, I have no other choice but to learn that software in a day or two.. God help me.. and please help Ima too..

Practical

Warh… esok start masuk keje.. dem gile ngeri nih.. huhuhu.. harap2 ler derang tak suruh buat keje2 pelik.. mati gak aku kang. Anyway, esok malam aku bubuh gamba opis tu (kalau bleh la) kat sini πŸ˜€

To my dear, good luck and all the best 4 tomorrow, You can do this girl, trust me πŸ™‚

I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you.. I miss you..

Al-Fatihah

Ima dah balik Serawak sebab dier amik practical kat sane.. dekat 5 bulan la jugak tak jumpe since lepas abis practical tu, terus puasa then raya. So aku menjadi single la setengah tahun ni, dier cakap jangan la sedih2, buat cam biasa.. so aku kene la buat cam biasa kan πŸ˜€ .. lek2 je πŸ™‚ and of couse I’ll miss her every single day 😑

Anyway, semalam atuk Ima meninggal and Ima kene balik malam tu jugak, aku pun macam terkejut la dengar since memula plan nak balik hari ni sebab semalam ingat nak jejalan dekat OU dulu buat kali terakhir (cehh) sebelum dier balik Serawak. Tapi nak buat cammane kan, takdir memang dah tertulis arwah akan kembali ke pangkuanNya semalam and telah pun selamat dikebumikan pagi tadi… nak mintak sesape yang bace entry ni tolong sedekahkan surah Al-Fatihah dekat Hj Suhaili b. Hj Bujang, semoga rohnya dicucuri rahmat dari Allah S.W.T.

Next week aku start practical.. well, excited la jugak sebab dapat rasa keje kat office kan.. cume takut compeny tu tak puas hati with my current skill je.. kalau die soh pakai Flash memang mati tergolek la aku kat situ.. huhuhu.

To my dear, good luck practical kat SAINS tu.. kalau dier soh buat web pass je kat aku..ahahha.. :)) and….

I miss you too~ ;))