Amy – Tiada Lagi

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Sia-sia sudah, kita jalin cinta
Bila hati selalu berbeda
Sampai kapan lagi, kuharus menahan
Rasa kecewa di dalam dada

Seandainya kita masih bersatu
Tak mungkin kan menyatu
Walau masih ada sisa cinta
Biarkan saja berakhir sampai di sini

Reff:
Tiada lagi yang kuharapkan
Tiada lagi yang kuimpikan
Biar aku sendiri tanpa dirimu
Tiada lagi kata cintaku
Takkan lagi ku bersamamu
Biar kusimpan semua
Kenanganku bersamamu.
Sampai kapan lagi ku harus menahan
Rasa kecewa di dalam dada

Haa… mmg aku tade mase skrg ni.. warghh sume org pun dah nak start practical, aku ni terkapai2 lagi mencari tempat.. sesape tau memane kompeny nak pakai student multimedia (3D/Web) untuk 2 orang sile la inform aku yek.. Onegai shimasu 🙂

21 Comments