Aku dan Dia

Cyberjaya Sunrise
 

From Ikoko -_-;

waa kene tag plak dengan Ikoko neh.. wuuu.. ape nak tulis neh..


[me] Aku jarang bercakap unless I have something important to talk about.. tapi bile dengan dier aku jadi rajin plak bercakap.. huhu..

[her] Same jugak, selalunye diam je tapi bile bercerita waaa panjang gile.. suke aku dengar citer2 dier nih 😛


[me] Aku tak reti pun nak melawak ni, selalunye serius je.. macho la kekonon..wahahha.. tapi kekadang tu bile buat lawak and die gelak..wahh best 😀

[her] Jarang buat lawak, tapi bile dah start datang idea tu. .wahh… non stop gelak bole krem otot perut.. wakkakaka :))


[me] Rendah je kot.. biasa2 je 🙂

[her] Rendah sket dari aku.. huhu


[me] Minat Tennis je, tapi tak penah pun nak praktikan..wahhaha.. bile nak beli racket Tenis neh.. waa

[her] Tak brape minat sukan, suke menari je.. tarian ala2 traditional tu.. expert ni. ;))


[me] Virtual Reality Troopersss.. err blajar Multimedia, suke web design

[her] Troopers jugak, and blajar Multimedia, suke photography


[me] Selalunye 24jam depan PC kecuali bile kuar deting je.. :”>

[her] Same jugak.. kalo tak depan PC atas katil tido.. 😀


[me] Kening halus (ade org cakap aku cukur kening.. -_-; )

[her] Mate sepet sikit, comel ;))

[aku & dia]
Banyak persamaan antara kami berdua, ade jugak perbezaan.. apepun I’m lucky to have her and I really2 love her 🙂 (wahhh gile la abis kene cop jiwang neh..wahahha)

p/s – doakan kebahagiaan kami berdua :p

[next victim]
Nad 😀

Sebelum aku menamatkan entry neh, nak update sket 😛

Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Nad (yer Nad yang kene tag atas neh..wahah) kerna mencarikan tempat practical untuk kami berdua.. huhu.. thanks Nad.. very much 🙂 nanti aku banjer ko makan makcik :D. and sekarang harap2 la faculty aku approvekan tempat to orr.. terpaksa la cari government.. wahh jauh gile.. huhuhu

9 Comments

  • ima says:

    waaaahahahahhhhahahaa… 😡

  • dinswok says:

    harap2 korang tak tag aku sbb aku nie 24/7 single-pringle. Hakhak!!! :d/

  • ejon says:

    mabeles pic.. tp apesal asyik tag2 je… tak bosan ke

  • winterwish says:

    [Comment ID #2820 Will Be Quoted Here]

    😡

    [Comment ID #2822 Will Be Quoted Here]

    Hahhaa aku tag org yang aku tau bukan single jek 😛

    [Comment ID #2823 Will Be Quoted Here]

    Tak pon.. wahahha.. lupe plak nak tag ko, ingat tak online dah sampai abis cuti. .:-“

  • ikoko says:

    Terima kasih sebab sudi sambung tag ni..

    🙂

    harap korang bahagia dunia akhirat…

  • c4stello says:

    eheh memacam la korang nie :p

  • faith says:

    bagus dan tahniah. ehehehhee. susah ye kalau kene tag ni. hahaha.

  • adieha says:

    wah wah wah. epan dah ade buah hatie ke?? tahniahh!!
    tak padan dgn kecik! eh jap. kalo ikutkan.. umo epan dgn senpai pon tade la beza sgt kan. 2 thn je beza. ehehehe..

    senpai nih plak bile la pulak nak jumpe pengganti nih. 😕
    epan doa2 kan la ye :((

  • winterwish says:

    [Comment ID #2828 Will Be Quoted Here]

    Thanks Ikoko 🙂

    [Comment ID #2830 Will Be Quoted Here]

    Ahahha.. takleh ke 😛

    [Comment ID #2837 Will Be Quoted Here]

    Tula.. nak wat caner, kene la jawab gak 😀

    [Comment ID #2841 Will Be Quoted Here]

    Ahahaha kecik ke saya neh senpai 😛

    Senpai, dun worry.. sume org pun akan dpt pasangan dier one day.. 🙂