Life, love, happy?

Waaa.. bahagianye idup aku sekarang ni, walaupun sebenarnye besepah2 masalah yang tengah ikut aku ni…wargh.. tertekan jugak la bile pikir balik. Let me make it short since I know u guys are so damn lazy to read.. wahhaha


Practical

Belum jumpe lagi tempat yang comferm betul2, patutnye dah start dah this week tapi bole jugak start lewat, paling lewat 19hb June (around 10 days lagi). Mati la macam ni..wahahhahaha

Hutang
 

PTPTN
Since aku amik study leave last year, PTPTN dah cancel payment aku untuk tahun ni and I have to pay the fees myself (around 5K) unless I ask MMU untuk kuarkan surat rasmi sebab2 aku amik study leave last year..and because of the outstanding fees tu aku kene barred from viewing my result and doing my course registration next semester which mean aku tak boleh nak register for my practical studies ni.. gile saks macam ni.. wuu

MUET
Sume student IPTA/IPTS kene amek muet test and aku terlepas nak amik lagi kali ni sebab borang registration abis.. hebat kan aku..wahhahaha.. sampai bile nak tangguh neh.. wargh

Work
Business CC kat Nilai tu makin teruk la nampaknye, sumenye disebabkan mak bapak budak kat sane tak suke bile anak2 derang main gem kat CC sampai tak ingat smayang, kelas sume2.. untuk pengetahuan korang, CC aku tutup setiap kali waktu maghrib sampai pukul 8, and malam jumaat tutup terus sampai esoknye selepas sembahyang jumaat. Sebab tamo derang complen gile babi bapak aku soh buang je gem sume.. wargh.. internet sape je nak pakai.. bodo piang la mereka2 yang dok complen tu.. and effect dari tu gaji bulanan aku kene potong.. wargh gile triple emo aku dibuatnye.

Life
Like I said earlier in my recent entry, my life is a little nicer because I share it with her.. Thanks my dear for everything 😡

p/s – dalam gamba tu kann… aku dah underline my BCB account tau.. sesape bermurah hati tu sile la derma sket untuk aku yang sangat broke ini..wakakkakakakkakak :))

How about some music?

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Lyric? Click more

Shoulder To Cry On
by Tommy Page

Life is full of lots of up and downs,
And the distance feels further
When you’re headed for the ground,
And there is nothing more painful
Than to let you’re feelings take you down,

It’s so hard to know
The way you feel inside,
When there’s many thoughts
And feelings that you hide,
But you might feel better
If you let me walk with you by your side,

Chorus:
And when you need a shoulder to cry on,
When you need a friend to rely on,
When the whole world is gone,
You won’t be alone, cause I’ll be there,
I’ll be your shoulder to cry on,
I’ll be there,
I’ll be a friend to rely on,
When the whole world is gone,
you won’t be alone, cause I’ll be there.

All of the times when everything is wrong
And you’re feeling like
There’s no use going on
You can’t give it up
I hope you work it out and carry on

Side by side,
With you till the end
I’ll alway be the one to firmly hold your hand
no matter what is said or done
our love will always continue on

Everyone needs a shoulder to cry on
everyone needs a friend to rely on
When the whole world is gone
you won’t be alone cause I’ll be there
I’ll be your shoulder to cry on
I’ll be there
I’ll be the one you rely on
when the whole world’s gone
you won’t be alone
cause I’ll be there!

And when the whole world is gone
You’ll always have my shoulder to cry on….

Dedicated to Miss who-else-you-all-know-la 😛

12 Comments