Al-Fatihah

Ima dah balik Serawak sebab dier amik practical kat sane.. dekat 5 bulan la jugak tak jumpe since lepas abis practical tu, terus puasa then raya. So aku menjadi single la setengah tahun ni, dier cakap jangan la sedih2, buat cam biasa.. so aku kene la buat cam biasa kan 😀 .. lek2 je 🙂 and of couse I’ll miss her every single day 😡

Anyway, semalam atuk Ima meninggal and Ima kene balik malam tu jugak, aku pun macam terkejut la dengar since memula plan nak balik hari ni sebab semalam ingat nak jejalan dekat OU dulu buat kali terakhir (cehh) sebelum dier balik Serawak. Tapi nak buat cammane kan, takdir memang dah tertulis arwah akan kembali ke pangkuanNya semalam and telah pun selamat dikebumikan pagi tadi… nak mintak sesape yang bace entry ni tolong sedekahkan surah Al-Fatihah dekat Hj Suhaili b. Hj Bujang, semoga rohnya dicucuri rahmat dari Allah S.W.T.

Next week aku start practical.. well, excited la jugak sebab dapat rasa keje kat office kan.. cume takut compeny tu tak puas hati with my current skill je.. kalau die soh pakai Flash memang mati tergolek la aku kat situ.. huhuhu.

To my dear, good luck practical kat SAINS tu.. kalau dier soh buat web pass je kat aku..ahahha.. :)) and….

I miss you too~ ;))

10 Comments

  1. [Comment ID #2871 Will Be Quoted Here]

    :p

    [Comment ID #2872 Will Be Quoted Here]

    gerek

    [Comment ID #2873 Will Be Quoted Here]

    Waa ko pun miss aku ker..wakkakaka

    [Comment ID #2874 Will Be Quoted Here]

    Meh aku try transelate…huhu

    “Awek ko orang serawak ke..?

    Munya? macam tu, blaja la bercakap srawak dengan aku!

    wakakkakaka

    Huhuu.. munya ape?

Comments are closed.