Hikayat Cinta…

Bintang Hati
 
[audio:song20.mp3]

Takdir, pertemukanku, dengan dirimu, yang membuat aku jatuh cinta..

Malam gelisahkan ku tentang bayangmu yang hantaui setiap mimpi ku..

Takdir yang pisahkan ku dengan dirimu saat ini..

Ketika, kuterbuai dalam ruang hadir cinta dihatiku..

Aku…. mencintaimu, merindukanmu, kuinginkanmu..

Meski mungkin tak bisa, pertemukan ku dengan dirimu…

First day on Internship..

I HAVE to learn FLASH no matter what.. wargh.. dipressnye.. you see, sume orang ingat budak MMU yang amik Multimedia mesti tau pakai Flash kan, well not really. At least not me, I never even have the intention to learn it since I never really have to use it. What’s the use anyway, learning something that you’ll never use and in the end you just tend to forget about it. Right?

Now that I’m there, I have no other choice but to learn that software in a day or two.. God help me.. and please help Ima too..

24 Comments

  1. Photoshop, photgraphy, maya, 3ds, cosmo, virtools, primiere, director, and segala software multimedia lain, tapi tade flash pun 😐

  2. goodluck adik hepan. selamat berjaya n jgn putus asa. 😀

    oo kat blog akak ko ada gambar anak buah ke. nak tengooook.

  3. meh aku quote

    ” Takdir yang pisahkankan ku dengan dirimu saat ini.. ”

    Ko nak KANGKANG aperghhhhhhh

    :))

    Dude..meh bujang sekejab. Teman akuwo…

  4. [Comment ID #2890 Will Be Quoted Here]

    Huhu.. dah ok sket pakai flash, setakat nak trace gamba tambah gradient tu dah tau la.. lepas ni animation mati ler… wuu

    [Comment ID #2891 Will Be Quoted Here]

    ok ler tu, tau gak buat.. huhu

    [Comment ID #2892 Will Be Quoted Here]

    wau.. smart layout baru.. hahha, rajin btol la tuka layout.

    [Comment ID #2893 Will Be Quoted Here]

    Thanks akak faith, kat dalam blog abg ipar aku ade gamba baby..huhu, nanti ler aku post kat sini.

    [Comment ID #2904 Will Be Quoted Here]

    Aahaha. yeke, it bring back memories 😛

    [Comment ID #2907 Will Be Quoted Here]

    Hurm.. idea yang bernas, akan dipertimbangkan.. 😀

  5. semoga ko dapat rasa apa itu erti rindu.

    semoga ko dapat tau macammana rasa rindu.

    semoga ko dapat rasa ketabahan sebagai seorang perindu.

    kalau tak berjauhan mcm ni, mungkin ko tak akan dapat rasa apa itu rindu 🙂

    semua yang berlaku atas kita MESTI ada hikmah. aku yakin.

  6. [Comment ID #2913 Will Be Quoted Here]

    chop~ bukan ke kalau dia ada kat sisi ko pun, dia still bermain di fikiran ko? erm?

    :))

Comments are closed.