Theme baruuu…

BetweenUs
 

Haaa.. tengah sibuk intern ni pun sempat tuka theme lagi.. wahaha..masih dalam pembikinan lagi, lagi 40% kot 🙂

Bard pun sibuk nak tuka jugak theme, wahaha.. lepas ni sure azmie pun tuka gak. :))

17 Comments

  1. unfortunately…takder mood nor idea nak tukar theme lain ler winter…melainkan aku ader terjumpa maner2 theme yg memikat kalbu…baru aku akan tukar…huhuhuhuhu :)>-

  2. hermm.. baru aku perasan theme ni ade kecacatan skit. maybe org lain tak perasan. epan. cube ko tgk kat bwh header. warna kat tepi border 2 tak same. yg atas blur skit n hitam die cam tebal lak. yg bawah ni sume kale cair..

  3. [Comment ID #2992 Will Be Quoted Here]

    ahahah.. jiwang skali sekale je nih..

    [Comment ID #2994 Will Be Quoted Here]

    Actualy same je dedua color tu, yang bawah border tu nampak gelap since ade drop shadow kat belah atas and bawah dier. sume itu ilusi optic..wahahaha

Comments are closed.