Tuka theme lagi.. wau

Ok tuka lagi.. ahaha, I’m so damn lazy to fix the previous theme sebab cacat bile view pakai IE. Ni pun tak sempat siap lagi ni (lawa header aku kan..wahah) Tak sempat nak reply comment2 sebelum ni, sorry yek.. esok aku reply sume 😀

Bukan entry namenye kalau tade lagu kan.. wakakakkaka.. sile2 siap lirik lagi dah 😛

Title : Yakin
Artist : Radja

[audio:song21.mp3]

Bukalah hatimu untuk diriku
Sebelum cinta hilang
Seperti bintang kupuja dirimu
Seperti malam datang

Yakinkan cintamu kepadaku
Agar aku bisa memiliki
Setulus hatiku mencintai dirimu

Lupakanlah semua mimpi-mimpi
Walaupun bayangnya menghantui
Yang kadang selalu ingin memilih cinta

Katakan bila hatimu tak bisa
Memberi cinta yg indah
Jangan memaksakan ingin yg lain
Tunggulah cinta memanggil

Bukalah hatimu untuk diriku
Sebelum cinta hilang

Aku hanya ingin cinta itu pasti
Jangan ada lagi keraguan
Aku hanya ingin cinta yg abadi
Seperti air

Thanks my dear~

Sweet :)

She gave me something yesterday, that’s sweet ( both you and the cookies 😛 ) Thanks for that, I really appreciate it :X

3 weeks have passed since I start doing my practical here at MMSC. Setakat ni Alhamdulillah I’m doing fine. Getting better with Flash now, and I learned a lot of other new stuff. It’s not really bad as I thought, in fact it was great working with them but missing her was the hardest part of it 😛

 

The star still spell out your name~

Artist : Fenix TX
Title : Tearjerker

[audio:Fenix Tx – Tearjerker.mp3]
Ubat ubatan
 

Aku demam 😐 rase cam tak caye je bole demam ni sebab aku memang susah nak demam, dah rase tanda2 nak demam tu kelmarin tapi pagi tadi gigih gak pegi keje sebab the day before tu aku dah skip, takkan nak combo plak kan..wahaha. Keje dah tade, duduk office tenung skrin monitor tu sampai t/hari.

Internet slow mengalahkan dial up, so memang melangut depan PC jela sampai lemau. Lepas lunch tu dah mule pening2, tekak pun rase lain je. Batuk2 sikit + sakit kepala + selsema, bard cakap memang demam la tu. Ingat nak balik awal, skali dapat plak animation baru keje buat. Sib baik senang je, so buat kejab dalam 1/2 jam pastu terus mintak time off kat boss cakap nak pegi klinik. Balik rumah ajak bard pegi klinik nak amik MC untuk esok. So esok aku cuti, Yay~

Ni dah makan ubat, dah start nak mamai ni.. so tido dulu la yek kengkawan.. daaa

Anyway lagu atas tu Ima kasi time awal2 aku lepak dengan dier dulu and sampai sekarang lagu tu still terngiang2 kat otak aku.. 😀

MMU Website V5

MMU V5
 

Ugly? Yes indeed.. macam tak percaya tu website MMU, tade beza dengan kebanyakan website government2 kat M’sia ni. Still pakai table, c’mon la MMU.. name je Multimedia University..ahahaha.. hampeh sungguh designer yang buat layout site tu.

The previous one is SO much better.

MMU V4
 

p/s – aku update ni sebab dapat forward msg kat YM dari bebudak MMU.. wahahahha