MMU Website V5

MMU V5
 

Ugly? Yes indeed.. macam tak percaya tu website MMU, tade beza dengan kebanyakan website government2 kat M’sia ni. Still pakai table, c’mon la MMU.. name je Multimedia University..ahahaha.. hampeh sungguh designer yang buat layout site tu.

The previous one is SO much better.

MMU V4
 

p/s – aku update ni sebab dapat forward msg kat YM dari bebudak MMU.. wahahahha

25 Comments

  • shadowX_19 says:

    hahha.. memang hampeh pun… website ling kok weng lagi lawa…[-(

  • bardy says:

    aku cam nak muntah jer la ngan version nih. Ahhh tuka plis…wat malu je la…. :((

    * Muntah plis

    and

    Lari..lariii

  • azmie says:

    lawonyer!!!!!!!!!! terkedu terkebil2 aku dibuatnyer…:o :))

  • ikoko says:

    dia upah orang luar MMU kot buat mende ni..

    atau pihak pentadbiran main hulur je kat sesiapa yang rapat ngan diorang untuk buat web MMU..

    ko takmoh bagi email/surat ke.. komen pasal website MMU ni.

    kot lepas ni, ko the next webmaster of MMU Website..

    ๐Ÿ™‚ no.. aku serious.. ๐Ÿ™‚

  • adamo says:

    sucks!

  • CypherHackz says:

    hu3. aku tak tahu nak cakap ape. tapi memang tak sesuai la sebagai sebuah universiti yang hebat dalam computer & multimedia leh buat website macam tu je.

  • azmie says:

    tuler, aritu masuk dlm buletin utama citer pasal new intake, siap ada 3d presentation tu…/:)

  • winterwish says:

    [Comment ID #3008 Will Be Quoted Here]

    ahah yeke, tak tgk lagi site derang

    [Comment ID #3009 Will Be Quoted Here]

    muntah la ramai2, ramai dah budak mmu yang muntah tuh.. :))

    [Comment ID #3010 Will Be Quoted Here]

    sampai demam aku ari neh tgk website MMU yang baru tu.. wahahaha

    [Comment ID #3011 Will Be Quoted Here]

    Maybe, tapi aku tatau la sape die upah buat tu. Aku webmaster? Ahaha.. tak kot since aku dah tak berkecimpung dalam bidang web2 ni ๐Ÿ˜›

    [Comment ID #3012 Will Be Quoted Here]

    Haaa.. ye ye

    [Comment ID #3013 Will Be Quoted Here]

    Sangat buruk la untuk website University macam MMU kan.. nak wat caner.. ahahah

    [Comment ID #3015 Will Be Quoted Here]

    Yeke, bukan main la MMU neh.. pandai je tarik org masuk.. ahahah

  • KuSyafiq says:

    aiya, ape nih? lawa dulu lagi da…. ataupun letakla 50% flash ๐Ÿ˜€

  • c4stello says:

    uiks bior betul!!?? ๐Ÿ˜ฎ

  • a.k says:

    site uniten lg lawo… more mature utk new version ni!! uhuukkkk :)>-

  • shadowX_19 says:

    uhuh.. ape a mmu ni. pelajar sume hebat2.. takkan pakai web camni… hadoi…

  • bardy says:

    [Comment ID #3021 Will Be Quoted Here]

    Persoalannyer…hebat ker….hakhakhak…..( matila kutuk universiti sendiri )

    Pulangkan website lama!!!!!!!!! %-(

  • winterwish says:

    [Comment ID #3018 Will Be Quoted Here]

    Sorry but I have to disagree with that, flash tak sesuai la utk website macam mmu tu.. aku rase la..

    [Comment ID #3019 Will Be Quoted Here]

    betul la tu.. gile ramai budak mmu tak puas hati.. wakakkaa

    [Comment ID #3020 Will Be Quoted Here]

    sepatutnye mmu kekalkan image corporate kan, simple and corporate. aku tgk color pun dah nak muntah.. adoi..

    [Comment ID #3021 Will Be Quoted Here]

    aku rase budak luar buat tu.. dpt tender ikut cable (ahahah suke2 je aku nih)

  • azmie says:

    yeah i agree wiv winter about the flash…takyah heavy animation nnt lembab loading…at least design dier tu, biar ler kene pada image MMU…:)>-

  • shadowX_19 says:

    [Comment ID #3025 Will Be Quoted Here]

    betul 2 azmie.. biar web standart tapi cun… takkan la nak pakai cikai cam2.. hadoi.[-(

  • faith says:

    oh macam sungguh koman koman ye. hehehe.

  • ejon says:

    design dulu, budak mmu yg buat

    design skang, dia upah kompeni buat website kat puchong.. :-w

    baik upah aku je..

  • webmaster mmu says:

    dah dah..jgn nk kekecoh..aku tak sanggup dengar %-( ..aku lempang sesekor gak karang..penatยฒ aku buat..korang kutukยฒ plak..korang tunggu version 5.5 :)>-

  • azmie says:

    ak eleh mamat maner lak ni…:-

  • c4stello says:

    uiks saper tue :-/

  • winterwish says:

    [Comment ID #3027 Will Be Quoted Here]

    koman sangat tu.. ahahha

    [Comment ID #3028 Will Be Quoted Here]

    tahhh.. upah aku pun tape (ke sesape la, cam ejon ke.. wahah) eh lupe plak dah dah berminat dengan web design

    [Comment ID #3029 Will Be Quoted Here]

    ohoo webmaster mmu yee.. cukup la cukup

    [Comment ID #3030 Will Be Quoted Here]

    saje gedik tu

    [Comment ID #3031 Will Be Quoted Here]

    tade sape, ngade2 nak ngaku web master mmu. debik kang.

  • shadowX_19 says:

    ade org ngaku webmaster mmu a…=))

  • sunsuron says:

    It looks like a blog. They forgot to add google adsense. ๐Ÿ˜€

  • sunsuron says:

    ..or a shoutbox.