The star still spell out your name~

Artist : Fenix TX
Title : Tearjerker

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ubat ubatan
 

Aku demam 😐 rase cam tak caye je bole demam ni sebab aku memang susah nak demam, dah rase tanda2 nak demam tu kelmarin tapi pagi tadi gigih gak pegi keje sebab the day before tu aku dah skip, takkan nak combo plak kan..wahaha. Keje dah tade, duduk office tenung skrin monitor tu sampai t/hari.

Internet slow mengalahkan dial up, so memang melangut depan PC jela sampai lemau. Lepas lunch tu dah mule pening2, tekak pun rase lain je. Batuk2 sikit + sakit kepala + selsema, bard cakap memang demam la tu. Ingat nak balik awal, skali dapat plak animation baru keje buat. Sib baik senang je, so buat kejab dalam 1/2 jam pastu terus mintak time off kat boss cakap nak pegi klinik. Balik rumah ajak bard pegi klinik nak amik MC untuk esok. So esok aku cuti, Yay~

Ni dah makan ubat, dah start nak mamai ni.. so tido dulu la yek kengkawan.. daaa

Anyway lagu atas tu Ima kasi time awal2 aku lepak dengan dier dulu and sampai sekarang lagu tu still terngiang2 kat otak aku.. 😀

18 Comments