The star still spell out your name~

Artist : Fenix TX
Title : Tearjerker

[audio:Fenix Tx – Tearjerker.mp3]
Ubat ubatan
 

Aku demam 😐 rase cam tak caye je bole demam ni sebab aku memang susah nak demam, dah rase tanda2 nak demam tu kelmarin tapi pagi tadi gigih gak pegi keje sebab the day before tu aku dah skip, takkan nak combo plak kan..wahaha. Keje dah tade, duduk office tenung skrin monitor tu sampai t/hari.

Internet slow mengalahkan dial up, so memang melangut depan PC jela sampai lemau. Lepas lunch tu dah mule pening2, tekak pun rase lain je. Batuk2 sikit + sakit kepala + selsema, bard cakap memang demam la tu. Ingat nak balik awal, skali dapat plak animation baru keje buat. Sib baik senang je, so buat kejab dalam 1/2 jam pastu terus mintak time off kat boss cakap nak pegi klinik. Balik rumah ajak bard pegi klinik nak amik MC untuk esok. So esok aku cuti, Yay~

Ni dah makan ubat, dah start nak mamai ni.. so tido dulu la yek kengkawan.. daaa

Anyway lagu atas tu Ima kasi time awal2 aku lepak dengan dier dulu and sampai sekarang lagu tu still terngiang2 kat otak aku.. 😀

18 Comments

  1. [Comment ID #3036 Will Be Quoted Here]

    diambang yek.. ahaha.. gile la ayat ko sungguh sastera.. :))

    [Comment ID #3037 Will Be Quoted Here]

    aku tak tgk bola pun bleh demam gak nih.. demam rindu kot.. wahaha..

  2. [Comment ID #3039 Will Be Quoted Here]

    ape barang panadol, klinik terus la weh.. bleh dapat MC taya g keje esok.. wahahah. ohh btw, Klinik tu pow duit mama 😀

    [Comment ID #3040 Will Be Quoted Here]

    /:)

  3. Ala.. Cian nye die demam ek. Uih, dpt hug trus baek tue.. Cehh.. tue ke petua die.. Hmm.. die dah slalu dmam. Bley pkai la kot petua nie. Hehe. Thanx a lot!! :d

  4. [Comment ID #3048 Will Be Quoted Here]

    waa demam betul tuuu… huhuhu

    [Comment ID #3049 Will Be Quoted Here]

    ahaks, try la mane tau berkesan 😛

Comments are closed.