Thanks my dear~

Sweet :)

She gave me something yesterday, that’s sweet ( both you and the cookies 😛 ) Thanks for that, I really appreciate it :X

3 weeks have passed since I start doing my practical here at MMSC. Setakat ni Alhamdulillah I’m doing fine. Getting better with Flash now, and I learned a lot of other new stuff. It’s not really bad as I thought, in fact it was great working with them but missing her was the hardest part of it 😛

 

21 Comments

  • bardy says:

    tengs epan sbb kasi rasa biskut feveret aku…:)

    tengs ima juge >:d< aku biler la orang nak kasi bebarang camtuh....kek secret resepi pun beli sendiri...haihh~ :-"

  • Mira says:

    Awww.. Dat’s so sweet! Nie mesti rs cam xnak abeskan cookies tu kan. Rs nk simpan. Teddy bear tuh msti tiap2 mlm pluk kan. hehe. Kan kan?? :d

    Ahh.. i noe how it feels to miss someone. it’s tough. really! 🙂

  • winterwish says:

    [Comment ID #3054 Will Be Quoted Here]

    No problems, nanti aku belikan ko kek secret recepi..huuuu~

    [Comment ID #3056 Will Be Quoted Here]

    Ahahha.. tau je ko neh. Sure la sayang tapi kang simpan lame2 lemau plak kan..:P lagipun tin tu nak buat tabung untuk mase depan :))

  • ima says:

    nnt bear tu bleh kawen dgn bear pink yg patah tgn tu.. 😉

  • bardy says:

    ni nak bagi sbb kesian ke….tayah la…

    ..
    ….
    …….

    nak beli…chocolate indulgence…hahahahahahhaha dem sedappppppp kan ima? kannn? ima pun setuju… ( matilah split personality )

  • azmie says:

    utk aku takder ker…:-s

  • shadowX_19 says:

    [Comment ID #3060 Will Be Quoted Here]

    aku pun nak gak:-“

  • c4stello says:

    erm… musti sedap, email kat aku skit :))

  • Ms NaNaeL says:

    pesal blog nieh due tige menjak nieh sgt2 jiwang ha yepan?…tau arr in lurvey durvey pon…huhuhuhuhu…

  • winterwish says:

    [Comment ID #3058 Will Be Quoted Here]

    .. and they’ll live happily ever after 🙂

    [Comment ID #3059 Will Be Quoted Here]

    tak kesian pun, saje je nak banjer.. wahah, tunggu dapat gaji cc la kot 😀

    [Comment ID #3060 Will Be Quoted Here]

    err tade plak 😛

    [Comment ID #3062 Will Be Quoted Here]

    share la ngan azmi tu.. ahahhahah

    [Comment ID #3063 Will Be Quoted Here]

    aiseh, limit 5mb je attachment :))

    [Comment ID #3064 Will Be Quoted Here]

    Hueh yeke.. biasa jee cam slalu 😐

  • bardy says:

    ko tak abeh2 ngan gaji CC yang akhirnya dibawa oleh angin pus pus…[-(

  • winterwish says:

    [Comment ID #3067 Will Be Quoted Here]

    nak wat caner, gaji cc pun ciput je.. wuuu

  • Mira says:

    [Comment ID #3057 Will Be Quoted Here]
    MEsti la tau.. tak kan tataw plak.. Ha, btol2, jgn simpan lame2 sgt. Kang lemau, nyesal plak. Meraung tak pasal2. /:) Oh, bler cakap ms depan kan, cam tau aje amende tu. Hehe.. :d Wlupn kite xckup umur lagik, tapi tau kot. haha.. 😛

  • bardy says:

    ms nanael : apekah sudah menjadi blog jiwang dan bukan blog otaku dan batak jepun? Misteri….:-@ ( sesi bercakap ngan tangan )

  • shadowX_19 says:

    [Comment ID #3071 Will Be Quoted Here]

    sesi berckp ngan tangan..? cammane 2..? pakai bahase isyarat ke 😕

  • bardy says:

    ekekekeke taper biar pk sendirik..misteri~>-)

  • shadowX_19 says:

    [Comment ID #3074 Will Be Quoted Here]

    ceh.. camtu pulak

  • ikoko says:

    aku rela kahwin dengan pokok, kalau pokok dapat membahagiakan aku dunia akhirat..

    ..

    ….

    ….

    aku akan kahwin, nikah dengan pokok, kalau pokok bernyawa, dan sentiasa buat hati sejuk, dan tak beri masalah, walau lebih 40tahun akan hidup bersama..

    ..

    atau single is better.. tapi, pokok itu.. perlu ada teman.. aku sanggup kahwin nikah dengan pokok kalau pokok itu TAK MENYAKITKAN HATI AKU~ Sentiasa balas sms aku.. walau macammana pun perangai aku..

    ….
    ..

    aku juga tak boleh bergantung pada kawan-kawan.. sebab, diorang juga akan berumahtangga, having a baby, thousand of baby..


    ..

    mungkin aku akan melawat kawan-kawan aku yang dah bernikah, sambil tanya pada diri.. bila aku akan nikah, macam diorang,.. HALAL DARI SEGALA YANG HARAM..

    ..

    tenang dan tabahkanlah hati ini ya Allah..

    :((

  • c4stello says:

    [Comment ID #3076 Will Be Quoted Here]

    naper pulak la ni cik ikoko 😕
    masih terpalit luka tu lagi ker !?

  • flowerbunkus says:

    weh..ape dh jd ng ko nye site nih aku nmpk cam burok dh nih…

  • winterwish says:

    [Comment ID #3095 Will Be Quoted Here]

    yeke? hurm… dah tuka balik pun 🙂