Past 1 AM

Ai still kenot sleep la. Esok kerja. Tapi tak bole tido. Badan penat, tapi takleh nak tido. Why why whyyy~

Kadang2 rase macam menyampah pulak bile dah baring tapi mate terkebil2 tengok siling, tengok kipas pusing2. Pusing kanan tengok dinding, pusing kiri tengok lampu pc kelip2.

Bosan!

7 Comments

  1. Its because there are lots of benda yang bermain dalam pikiran ko..

    Jom gi gym sebab lepas gym terus ko rasa penat pastu tido. Then bangun sangat segar.

    Caution: jgn angkat berat nanti lutut sakit cam babi. Mesej ditujukan kepada diri sendiri.

  2. [Comment ID #1421 Will Be Quoted Here]

    Apesal bende2 tu ske main lam pikiran aku. Pegi la main jejauh. Haha

    Aku bizi2 ari2 cammane nak pegi gym 🙁

  3. [Comment ID #1495 Will Be Quoted Here]

    ape tetibe?

    [Comment ID #1496 Will Be Quoted Here]

    dah terbiasa tu, tapi actualy nak masuk blog ko lagi senang skrg. type skolblog kat address bar pastu tekan CTRL+Enter. Haha.

Comments are closed.