Revisited

Uih lame betul tak masuk blog sendiri. Tuka theme lagi, but I don’t have much free time to customize it yet. I’m quite busy lately, working day and night since I have a lot of debts financial commitment. Haha. Taknak sebut hutang, nanti dipress.

Ok sudah modify sikit, not much but I think this will do for now. The poor girl that was hanging on your right is Chiaki Minami, from the Minami-Ke anime series. Great series, a must watch for any anime-lovers out there. ๐Ÿ˜‰

Next update

  1. Clean-up CSS and some PHP from this theme (I fucking hate widgets ๐Ÿ˜ )
  2. Add some kind of shoutbox (maybe)
  3. Tune-up the comment section
  4. I forgot

12 Comments

  1. bile ble jadi cam dulu…huhuh..aku tunggu kau ni…wei…apesal tak suke widget..aku kipas susah mati…sebab malas nak setting2 lagi…pening pale…

  2. Wah, da lame x ke cni.. hehe. welcome back neways. Nice theme! nmpk neat sgt. not like mine yg cam hampeh cket. haha~ ๐Ÿ˜›

  3. Setiap entri ader jer orang welkem kan ko ke dunia blogging..oleh itu, rajinยฒlah mengupdate ye..

    …….

    cepat update! *paksa. Kalau tak rajin update jadi macam anime miname-ke. Btw, dah tgk anime tu. Lawak gampang hoke…

  4. –gie, cam dulu tu cane. haha. tengok la, slow2 amik mood nak start blogging balik. don’t worry, aku still hepan yang dulu, cume extra malas+busy sekrang ni. haha

    –mira, hye Mira. thanks for the compliment. Full credits goes to the original theme author (chris). Layout blog kan depend on style and preference masing2. I always prefer a nice clean one. hehe.

    –bardy, iye tau. rilek. hahaha.

Comments are closed.