Lorem ipsum dolor sit amet…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nulla felis neque, auctor sit amet, posuere et, feugiat in, lacus. Donec a sapien ut magna condimentum tempor. Ut velit. Sed justo. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In a est et mauris tristique interdum. Fusce et tortor. Nulla nec libero. Aliquam mattis vestibulum eros. Nunc nec nisi non elit volutpat ullamcorper.

Suspendisse ultricies, eros ut posuere adipiscing, ligula tortor scelerisque nisl, sit amet volutpat magna mi eget risus. Sed et neque. Pellentesque placerat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Proin tincidunt facilisis urna. Morbi venenatis. Integer eu libero. Nullam ultricies consectetuer sem. Duis adipiscing orci eget quam. Nullam nulla nisl, sagittis at, tristique ut, consequat id, mi. Maecenas nisl lectus, sagittis vitae, tempus vel, semper at, massa. Praesent leo erat, semper in, molestie eu, tempus ac, quam. Donec non pede.

Praesent id dolor. Duis et dolor et erat varius tincidunt. Aliquam posuere facilisis magna. Vestibulum lacus. Nulla facilisi. Praesent nulla. Phasellus vehicula nunc vel diam. Proin ornare. Sed sem nisl, tristique quis, eleifend a, laoreet eget, nunc. Sed eu neque vitae magna auctor feugiat.

Etiam sed dolor. Quisque placerat bibendum magna. Aliquam felis. Donec mollis. Curabitur scelerisque arcu at turpis. Maecenas mauris velit, malesuada eu, congue nec, egestas ac, sapien. Pellentesque sed velit id libero viverra lobortis. Duis nisl. In ut urna. Nunc tincidunt turpis non est. Cras eleifend purus in mauris euismod aliquam.

Vivamus eleifend erat vel nisi. Phasellus eget neque elementum leo egestas malesuada. Vestibulum velit ante, viverra et, ullamcorper ac, gravida vel, arcu. Fusce ullamcorper. Ut at nibh ac sapien placerat venenatis. Aenean eleifend pellentesque orci. Sed libero. Donec fermentum nunc non mi. Etiam tellus felis, porta et, faucibus in, rutrum id, lacus. In malesuada ornare odio. In eget nulla. Proin sodales risus sed quam tristique pretium. Praesent scelerisque aliquet est. Donec viverra luctus dolor. Phasellus mattis tristique enim. Curabitur congue consectetuer risus.

——-

  1. This is just a test entry to test out plugins and stuff.
  2. Kindly ignore the above filler text.
  3. I have a lot of work but I don’t feel like doing it right now.
  4. That’s explain why I’m playing around with wordpress. Hahaha 😀

Happy Birthday To Me

Well it’s my 24th birthday today. Thank you very much kepada mereka mereka yang sempat memberi ucapan selamat hari lari LAHIR. (DANG FAIL GILE SPELLING, nak lari mane hari hari!) dekat aku. I love you all.

I’ve made a promise to myself on this day. I won’t be able to write it down here, but let just say I’m planning to change. Jeng jeng, metamorphosis la sikit. Hahahahaha.

Sorry for the very short entry. I’m not very good at expressing my thought.

p/s – And to “you”, good luck in everything. If we were fated to “fly” again one day, I’ll take good care of you. Otherwise, all the best for both of us.

Dinner

29 23042008184-001

Makan sorang malam tadi, Tauhu Bakar yang kering. Sedap lagi dekat Medan Selera P9. Bardy n nana dah tapau sesiap nasik lemak ayam b’rempah. Malas pulak nak makan nasik. Sebab penat mengemas agaknye. Penat pun still tak boleh tido..

Mentari Petang

Song Tapi Bukan Aku
Band Kerispatih

[audio:Kerispatih-Tapi Bukan Aku.a]

Lagu ni Bard kasi, die hari-hari pasang. Lepas tu aku letak kat blog. Pasni mesti die taleh letak dah. Hahaha

Mentari Petang

Wah gile tajuk tatahan. Tapi memang petang tadi sunset lawa dekat Putrajaya. Baru lepas hujan agaknye.

Sejak beberape minggu lepas ni, aku selalu je tak tenteram. Mungkin sebab kerja kot. Ramai orang yang ingat bile kerje kat rumah ni, best gile. Bole bangun lambat, tade nak sesiap pagi-pagi bute. Takyah nak drive pegi keje. Memang betul, tapikan ade jugak yang dieorang tatau.

Bile keje kat rumah ni, boss akan expect komitment yang lagi tinggi. So waktu kerje aku memang tak penah fixed. Walaupun pagi masuk pukul 9, tapi aku biasanya habis kerje pukul 8 malam. Kadang – kadang sampai lewat malam. Sebelum tidor pun masih lagi pikir pasal kerje sebab ade lagi task tak complete. Ni pun tengah ade keje sebenarnye, tapi boss cakap bole buat esok pagi.

Tapi still aku tetap bersyukur dapat kerja ni. At least ape yang aku kene buat tu, memang aku suke and aku selalu buat. Walaupun penat zahir batin. Haha. So lepas ni jangan la sebut “Ala ko keje kat rumah je, nak tido awal buat ape” or yang sewaktu denganye. Sebab walaupun aku kerje kat rumah, kerje jugak tu. Bukanye(demit sungguh fail spelling, tq bard) Bukan-nye aku tido je satu hari. Kerja tetap kerja. Ok cukup la pasal kerja.

And sebab tu jugak aku selalu stress lately, rasa macam I’m am missing something tau. Susah la nak explain. Rasa macam diri aku tak complete. So petang tadi, ade mase sikit lepas kemas barang – barang. Aku amik angin dekat tasik belakang rumah aku tu. Memang best, lamenye tak lepak kat situ.

Suasana kat situ memang tenang, mesti aku akan rindu tempat tu bile aku dah pindah nanti. Dulu hari hari aku duduk sini dengan Bard. Kadang – kadang dengan Ima. Rindu sangat mase tu..

Kat sini la tempat aku selalu duduk kalau nak tengok sunset. Haha

Selalunye aku akan lepak kat tempat duduk bawah tu, tapi tadi ade couple ni sibuk pulak nak merendek kat situ. Kacau jela. Haha. Nasib baik derang balik awal, mesti derang dok cakap aku ni sibuk je kacau port. Hahaha.

Nescefe Ais - One of my fav. drinks

Air ni sangat sedap, bole ketagih kalau hari hari minum. Tapi aku tak bole minum pagi – pagi sebab nanti sakit perut. Hampeh punye perut.

Sekadar Gamba Hiasan

Ok ni sekadar gamba hiasan. Tapi macam lawa la texture batu tu.

Extra shot

Gamba last. Sebenarnye lagi lawa sunset tu kalau tengok sendiri. Apepun, aku rase kurang sikit stress tu lepas balik dari sesi bersunset petang tadi. Esok sudah mula minggu baru yang busy. Ganbate!!