Happy Birthday To Me

Well it’s my 24th birthday today. Thank you very much kepada mereka mereka yang sempat memberi ucapan selamat hari lari LAHIR. (DANG FAIL GILE SPELLING, nak lari mane hari hari!) dekat aku. I love you all.

I’ve made a promise to myself on this day. I won’t be able to write it down here, but let just say I’m planning to change. Jeng jeng, metamorphosis la sikit. Hahahahaha.

Sorry for the very short entry. I’m not very good at expressing my thought.

p/s – And to “you”, good luck in everything. If we were fated to “fly” again one day, I’ll take good care of you. Otherwise, all the best for both of us.

29 Comments

  1. epi bday epann.!!!!..tenkiu for the gr8 bbq ima tapau ehehee.. tq ima for tapau..really nice sotong drive me kreziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  2. [CypherHackz] Thanks bro 🙂

    [chidori] Tahun depan bole la prepare 2 hadiah sekali kan. Takkan bole lupe kot. hahahaha 😆

    [neeziee] Terima Kasih neeziee, :tongue:

    [Fahmishah] Aku nak jadi Batman: The Dark Knight. hahaha. Thank you anyway. :biggrin:

    [waniee] Same same wanie. Sotong tu ima punye. Aku tolong bakar je. Die yang marinate with a few mystery spices and herb unknown to us. 😆

    [ima]Great, well hidden. Hahaha. Kek belum abis, nak makan slow – slow :p

    [aida]Thank you aida 🙂

    [Nad]Pasal aku tulis entry ni sebelum bbq. Haha.

  3. Hepi besday winter.. makin tua ko ye.. hehehe 😛

    Nak tanya ko skek bole tak.. kalo aku nak guna word press (untuk blog).. cane aku nak pindahkan archive yang byk2 dalam blogspot tu masuk dalam word press ha?..

    Saya budak baru belajo.. kalo tau tlg2 kan la.. huhuhu 😛

  4. [carrot]Thank you carrot. makin tue la, takkan mude kot. haha.

    Kalau nak pindah entry dari blogspot ke wordpress senang je, ko pakai wordpress import/export tool dekat admin panel tu. Pilih blogspot and ikut je arahan dier. Siap comment sume die bole import. :biggrin:

    [ikoko]Terima Kasih cik Ikoko 🙂

  5. [Comment ID #4674 Will Be Quoted Here]

    Penah pakai dulu, cam kurang best pasal bile ramai sangat yang thread die jadi gile kejab. Tatau la skrg ni ok tak. tape la yang plugin reply ni pun dah memadai. Huhu

Comments are closed.