My baby!!

Dang

Dang! Dammit stupid pothole in the middle of the road. Tade tempat lain ke ko nak duduk hah. Sian my baby neo sudah calar. Depan belakang pun dah calar kat bumper. Sigh..

14 Comments

  • Nad says:

    kat sri serdang ade byk tempat repair calar tu. 70 ringgit je satu spot

  • winterwish says:

    [Comment ID #4733 Will Be Quoted Here]

    isk isk.. ade 4 spot calar tu. tape la bumper je pun. nanti nak kumpul duit tuka kaler terus :tongue:

  • Fahmishah says:

    aritu bapak aku langgar dua ekor anak kambing.kedua-duanya mati.kesian gile

    *anda di tag

  • adib. says:

    ha….itu laa hardcore…

  • winterwish says:

    [Comment ID #4739 Will Be Quoted Here]

    sayangnye tak sempat jadi makanan. Haha. Erk tag? aiseh.. nanti2 la aku wat.

    [Comment ID #4742 Will Be Quoted Here]

    isk bukan hardcore neh, mamai kot. Haha. Seb baik rim tak bengkok.

  • nanael says:

    huhuhuhu..kete ko dh tak cantik dah..huhuhu..welkam to the club…huhuhu :biggrin:

  • ima says:

    kan dah cakap jgn superpoyo pakai GPS hhahahahahah :whistle:

  • winterwish says:

    [Comment ID #4747 Will Be Quoted Here]

    Tape at least kene kat bawah bumper, kete ko kene kat tepi. :whistle: kire ko president kelab kereta calar. Eh jab, bard lagi layak kot. AHahahaha.

    [Comment ID #4749 Will Be Quoted Here]

    Nak wat cane, tade maps.google.com/irma :whistle:

  • Nad says:

    Tuka kaler cam org sebelah umah tu ke? Ahahaha tu laaa :whistle:

  • winterwish says:

    [Comment ID #4753 Will Be Quoted Here]

    kaler putih betul, not silver white cam orang sebelah. haha.

  • Nad says:

    Note that, kaler putih lagi cepat pudar drp kaler2 lain. Kau pakai tak sampai setaun dah jadi asap. Ni orang kedai kete yg bagitau huhu. Sebab akunye feveret is car in white :biggrin:

  • winterwish says:

    [Comment ID #4773 Will Be Quoted Here]

    Aw yeke, kene polish ke kalo tamo die pudar? Aiseh sedey la cani. Eh kete kancil aku tu tak jadi asap pon? Putih gak tu. Kene pakai cat mahal kot kasi die tahan lame.

  • Mira says:

    Awww.. sorry to hear that. Mesti frust giler kan. My dad kalau kena pape kat kereta die, dok merungut je la.. Hehe..

  • winterwish says:

    Frust la jugak, but not too much about the calar thing actually. More concern on the absorber/spring part takut leak ke. Huhu. Since calar tu bole cover balik, kalau absorber rosak nangis la jugak nak ganti.