My baby!!

Dang

Dang! Dammit stupid pothole in the middle of the road. Tade tempat lain ke ko nak duduk hah. Sian my baby neo sudah calar. Depan belakang pun dah calar kat bumper. Sigh..

14 Comments

  1. [Comment ID #4733 Will Be Quoted Here]

    isk isk.. ade 4 spot calar tu. tape la bumper je pun. nanti nak kumpul duit tuka kaler terus :tongue:

  2. [Comment ID #4739 Will Be Quoted Here]

    sayangnye tak sempat jadi makanan. Haha. Erk tag? aiseh.. nanti2 la aku wat.

    [Comment ID #4742 Will Be Quoted Here]

    isk bukan hardcore neh, mamai kot. Haha. Seb baik rim tak bengkok.

  3. [Comment ID #4747 Will Be Quoted Here]

    Tape at least kene kat bawah bumper, kete ko kene kat tepi. :whistle: kire ko president kelab kereta calar. Eh jab, bard lagi layak kot. AHahahaha.

    [Comment ID #4749 Will Be Quoted Here]

    Nak wat cane, tade maps.google.com/irma :whistle:

  4. Note that, kaler putih lagi cepat pudar drp kaler2 lain. Kau pakai tak sampai setaun dah jadi asap. Ni orang kedai kete yg bagitau huhu. Sebab akunye feveret is car in white :biggrin:

  5. [Comment ID #4773 Will Be Quoted Here]

    Aw yeke, kene polish ke kalo tamo die pudar? Aiseh sedey la cani. Eh kete kancil aku tu tak jadi asap pon? Putih gak tu. Kene pakai cat mahal kot kasi die tahan lame.

  6. Awww.. sorry to hear that. Mesti frust giler kan. My dad kalau kena pape kat kereta die, dok merungut je la.. Hehe..

  7. Frust la jugak, but not too much about the calar thing actually. More concern on the absorber/spring part takut leak ke. Huhu. Since calar tu bole cover balik, kalau absorber rosak nangis la jugak nak ganti.

Comments are closed.