Sejauh Mungkin

Lagu dari ungu..

[audio:Ungu-SejauhMungkin.a]

Lelah hati yang tak kau lihat andai saja
Dapat kau rasa kan letihnya jiwaku karna sifatmu
Indah cinta yang kau berikan kini tiada
Lagi kudapatkan teduhnya jiwa

Baiknya kupergi
Tinggalkan dirimu
Sejauh mungkin
Untuk melupakan..

Indah cinta yang kau berikan kini tiada
Lagi kudapatkan teduhnya jiwa

Baiknya kupergi
Tinggalkan dirimu
Sejauh mungkin
Untuk melupakan
Dirimu yang slalu
Tak pedulikan ku
Yang mencintaimu
Yang menyayangimu

Bila saat nanti
aku jauh
ku harap kau mengerti
ku harap kau sadari

3 Comments

  1. Lagu best!

    Sejak dok kat indon nie, dok dgr lagu indon je la.. And lagu diorg byk yg jiwang gak. hehe.. =D
    Lagu Republik “Hanya Ingin Kau Tahu” best! Penah dgr tak?

  2. Lagu unggu tu memang best, tapi lagu die sedih kan. 🙁

    Lagu Repvblik tu Bard (abah) cakap ade dalam blog die. Dah mintak kat die MP3. Sedapp jugak. Nak bubuh la kat entry lepas ni. 😀

    Since ko duduk sane kan, nanti ade lagu2 indon yang best cakap la. Huhu.

  3. Yep2.. memang sedih. Lagu “cinta dlm hati” pun best gak. Hehe.. Ha, memang sedappp!! Haha.. And sedih ler.. =(

    Oh ye, name je dok sini tapi tak tau sgt. Byk dengar kat radio tapi tak tau nama lagu. Haha.. nnti gwe kasi tau sama lho. =P

Comments are closed.