The time runs slowly

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Artist – Repvblik
Song – Hanya Ingin Kau Tahu

[singlepic=2,450,450,,]

The time runs slowly, I wonder why?..

Well anyway, Just a small update. I went to Bard’s (a.k.a Abah, can’t call him that, seems like I’m talking about my own dad. Haha) hometown last weekend. It was great and I have no other plans anyway.

[singlepic=1,450,450,,]

The best part of going there was actually his mom cooking!!.. and there’s go my diet that night. Hahahaha.

He’ll probably update about this later or next week or never, either way I’m done here. Tata.

Now untuk tag dari Fahmishah

4 Perkara (aku tuka jadi 4. 7 banyak sangat, tak larat dah nak pikir malam2 ni. Hahahaha.)

4 perkara rawak tentang diri aku

  1. Seorang yang poke, orang suke main perut aku. Tapi lepas ni takleh nak main dah. Hahaha. (jeng jeng)
  2. Kadang kadang terlalu banyak berfikir. Susah nak tido sebab otak tak bole nak calm down.
  3. Sensitif, sikit la. Haha. Ye ke?
  4. Hmmm ape lagii aa… aku tak kenal diri aku sendiri?

4 perkara yang menakutkan aku

  1. God
  2. Kehilangan orang yang dekat dengan aku.. (family, friends..)
  3. Hilang bende – benda yang aku sayang (kete, henset, laptop dll)
  4. Bile rase unwanted and un-needed.

4 musik rawak yang aku dengar pada saat ini

  1. Icon winamp ilang, mane pegi tah. so tak dengar music saat ini.

4 perkara yang selalu aku ucapkan

  1. Haluu
  2. Poke poke
  3. Cheers!
  4. Morning Ken. (boss aku)

4 perkara yang aku hargai

  1. Mereka mereka yang aku sayang.
  2. Harta bende gadget kete sume tu la. Haha.
  3. My laptop and desktop (i heart my lcd)
  4. Hmm.. love perhaps?

4 perkara pertama yang pernah aku lakukan

Bukan ke semua bende yang kite lakukan ade yang pertama? Haha. Tak faham soalan, so skip la. Oh tapi satu kot, Loving someone kire la kan.

4 orang yang bakal menerima tag ini

  1. Orang pertama komen
  2. Orang kedua komen
  3. Orang ketiga komen
  4. Orang keempat komen

Abeh la tade orang nak komen. Wakakaka.

10 Comments