K-ON!

K-ON

Baru start tengok anime ni semalam, best gile. Hahaha. Paling best sebab dier citer pasal music club kat sekolah derang, and character utama dier tu sungguh adorable. Name dier Yui (paling kanan dalam gamba atas ni)

Basically citer dier pasal Yui ni baru masuk high school, and dier decide nak join club sebab dier tak penah join ape ape club sebelum ni.

Dipendekan cerita, music club ni kekurangan sorang member, and kalau tak dapat recruit member, club tu terpaksa ditutup. So sebab desperate derang terpaksa la tarik si Yui ni join and derang ingat Yui ni terer main guitar tahap dewa dewi. So dari situ bermulah kisah kesengalan ahli ahli club ni. Huhu. Aku baru tengok 3 episod je pun, so tatau la ape jadi.

Yui ni sungguh innocent, honest, clumsy and cute. Maybe voice actor dier kene kot ngan character dier ni. >_<

Aa tak sabar nak sambung tengok, banyak keje plak.. T_T

Aku tak tengok anime baru keluar. Malas nak tunggu episod baru keluar setiap minggu so aku tengok anime yang da abis je. Haha

p/s – tetibe terasa nak sambung blajar main gitar balik. haha.

Download (torrent) – Here (BakaBT)

Passion

CSS

Does passion fades over time? Will you lose interest in what you do someday?

I hope I won’t… I just can’t see my future doing anything else apart from this stuff.

Basilisk ~Koga Nimpo Cho~

Basilisk

Best gile!

Sape minat anime samurai/ninja/drama/gore sesuai la tengok. Aku tengok pun sebab opening music dier je, tapi memang berbaloi la menghabiskan 9.2 jam dalam hidup aku tengok anime ni. Haha.

p/s – anime ni banyak scene 21PL so kalau rase budak budak lagi, xyah gedik nak tengok.

Welcome Back

Hi there, lame tak menulis kat sini. Blog lame da tutup, simpan je la buat kenangan. Malas nak sambung dah.

Just nak test theme je actually, simple jugak theme ni. Lepas edit sket kasi lagi simple. Haha. Baru la superleggera!

Okay mau titon. Oyasumi silenteve~