Basilisk ~Koga Nimpo Cho~

Basilisk

Best gile!

Sape minat anime samurai/ninja/drama/gore sesuai la tengok. Aku tengok pun sebab opening music dier je, tapi memang berbaloi la menghabiskan 9.2 jam dalam hidup aku tengok anime ni. Haha.

p/s – anime ni banyak scene 21PL so kalau rase budak budak lagi, xyah gedik nak tengok.

8 Comments

  1. walaupun takder apa tapi aku nak komen jugak la… tapi nak komen apa pun aku tatau.. aaa.. hah dah tau dah.. err nak komen apa ek.. ntah laa.. sekian..

  2. @Ikoko, bagus2. Sile la dapatkan. Tapi careful sbb ade scene xxx. Haha

    @Fahmishah, yep memang anime lame. Ter-missed plak sebab dulu aku dah stop jab tengok anime. Banyak gile nak catch up sekarang ni.. huhu.

    @Chidori, haha biasa ar tu. aku tau ko memang tade keje skrg ni.

  3. meh ah share link .. huu

    kang aku beli je kang kat kedai kang.. huuu

    (ntah.. link teratas ke.. link ke-2 masa search kat google. lupa)

Comments are closed.