K-ON!

K-ON

Baru start tengok anime ni semalam, best gile. Hahaha. Paling best sebab dier citer pasal music club kat sekolah derang, and character utama dier tu sungguh adorable. Name dier Yui (paling kanan dalam gamba atas ni)

Basically citer dier pasal Yui ni baru masuk high school, and dier decide nak join club sebab dier tak penah join ape ape club sebelum ni.

Dipendekan cerita, music club ni kekurangan sorang member, and kalau tak dapat recruit member, club tu terpaksa ditutup. So sebab desperate derang terpaksa la tarik si Yui ni join and derang ingat Yui ni terer main guitar tahap dewa dewi. So dari situ bermulah kisah kesengalan ahli ahli club ni. Huhu. Aku baru tengok 3 episod je pun, so tatau la ape jadi.

Yui ni sungguh innocent, honest, clumsy and cute. Maybe voice actor dier kene kot ngan character dier ni. >_<

Aa tak sabar nak sambung tengok, banyak keje plak.. T_T

Aku tak tengok anime baru keluar. Malas nak tunggu episod baru keluar setiap minggu so aku tengok anime yang da abis je. Haha

p/s – tetibe terasa nak sambung blajar main gitar balik. haha.

Download (torrent) – Here (BakaBT)

3 Comments