Firefox 4 Beta

Firefox 4 Beta

Wah gile smart Firefox 4. Sungguh Chrome-ish. Actually aku suke gak pakai Google Chrome ni, sbb mmg much faster la compared to Firefox.. satu je yang buat aku still sayang kat Firefox ni ialah.. Firebug.. huhu. 😀

Tak bole idup kalau tade plugin Firebug tu. Chrome punye tak best. Firebug lite tak best. Nak yang native Firebug macam kat Firefox. ::-*:

So until then, I’ll stick with Firefox. Thank you.

p/s – Actually Firefox 4 ni seems much Faster compared to the previous version. Hmm interesting.

Busy

Dah brape hari pose ni, so far okay tak? Haha.

Aku cukup x suke la kalau bulan puasa ni banyak plak project nak buat. Sebab time siang cam lemau je nak wat keje, pastu malam da kenyang ngantuk plak nak buat keje. Dah tu bile nye nak buat keje? Hahaha.

Next week ade 2 – 3 dateline nak kene cover, memang ting tong jugak la nanti ni.

Tapi aku suke keje time bulan pose sbb lepas saho bole terus start keje. Time tu client sume tido lagi so kurang la gangguan, then bole abis awal.. pastu bole rilek2 sampai waktu berbuka. Macam tu la rutin harian aku sepanjang bulan pose ni nampaknye.

Btw, aku da start to customised my Desire. Hehe. Ni latest home screen aku. Da tak pakai jam besar gajah default tu. Cam semak je besar2. Banyak gile bende bole customised pakai Android ni. Huhu.

Desire

Aa… dah kul 2. Nak sambung keje.. da minna san.