Busy

Dah brape hari pose ni, so far okay tak? Haha.

Aku cukup x suke la kalau bulan puasa ni banyak plak project nak buat. Sebab time siang cam lemau je nak wat keje, pastu malam da kenyang ngantuk plak nak buat keje. Dah tu bile nye nak buat keje? Hahaha.

Next week ade 2 – 3 dateline nak kene cover, memang ting tong jugak la nanti ni.

Tapi aku suke keje time bulan pose sbb lepas saho bole terus start keje. Time tu client sume tido lagi so kurang la gangguan, then bole abis awal.. pastu bole rilek2 sampai waktu berbuka. Macam tu la rutin harian aku sepanjang bulan pose ni nampaknye.

Btw, aku da start to customised my Desire. Hehe. Ni latest home screen aku. Da tak pakai jam besar gajah default tu. Cam semak je besar2. Banyak gile bende bole customised pakai Android ni. Huhu.

Desire

Aa… dah kul 2. Nak sambung keje.. da minna san.

8 Comments

  1. GPS nav.. erm since Garmin tak release lagi version for android, I just stick with Google Navigation.. crappy robot voice la.. huhu. But the route calculation is not bad.

Comments are closed.