Firefox 4 Beta

Firefox 4 Beta

Wah gile smart Firefox 4. Sungguh Chrome-ish. Actually aku suke gak pakai Google Chrome ni, sbb mmg much faster la compared to Firefox.. satu je yang buat aku still sayang kat Firefox ni ialah.. Firebug.. huhu. 😀

Tak bole idup kalau tade plugin Firebug tu. Chrome punye tak best. Firebug lite tak best. Nak yang native Firebug macam kat Firefox. ::-*:

So until then, I’ll stick with Firefox. Thank you.

p/s – Actually Firefox 4 ni seems much Faster compared to the previous version. Hmm interesting.

4 Comments

  • Nur Fathihah says:

    Dah boleh download eh.. laptop rosak jadi dah berapa hari tak online; kadang2 je guna mobile.

  • Epan says:

    Oo yeke, bole download but still in Beta. So far best.. although I do missed the minimise and close button at the right hand side… dunno why they remove that.

  • aph says:

    Sweet. Trying it right now.

    Tapi, function address bar dah tukar jadi search bar pulak(simillar to chrome)

    Normal firefox if tulis anything like wikipedia or something, dia terus pergi ke website closely relate to apa yang kita tulis.

    Hmm feedback2. :down: :down: :down: 😀

  • Epan says:

    Yep, bole report kalau tak puas ati. Tapi overall rase memang ade speed improvement. Ke sebab half of my plugins tak bole nak load sebab tak compatible. haha.