Due

Wa sungguh lame tak masuk blog sendiri. Sibuk ngan photoblog je skrg ni (tu pun baru start 3 hari lepas). Haha. Kate orang obsess. Tu la bile da start something, susah nak stop. Lagipun bile ade photoblog baru la gigih nak kuar amik gamba kan.. ni kang jadi sarang fungus lak camera tu. 😮

I really like photography, I just don’t have enough artistic talent. Haha. So banyak gamba yang aku amik xde artistic value. I think 1 out of 100 je kot yang pass ‘Che Mat’ nyer approval. But sape kisah kan. It’s not like aku nak amik gamba for some magazine or anything.

Bercakap pasal artistic talent ni, recently my boss suruh aku update my email signature.. so dari title ‘Web Designer’ tuka ‘Web Developer’. Haha. Obvious sgt my design skill is so crappy and I’ve been doing a lot of web development work instead.

Ah well, it’s not like I’m being demoted or anything 😛