Due

Wa sungguh lame tak masuk blog sendiri. Sibuk ngan photoblog je skrg ni (tu pun baru start 3 hari lepas). Haha. Kate orang obsess. Tu la bile da start something, susah nak stop. Lagipun bile ade photoblog baru la gigih nak kuar amik gamba kan.. ni kang jadi sarang fungus lak camera tu. 😮

I really like photography, I just don’t have enough artistic talent. Haha. So banyak gamba yang aku amik xde artistic value. I think 1 out of 100 je kot yang pass ‘Che Mat’ nyer approval. But sape kisah kan. It’s not like aku nak amik gamba for some magazine or anything.

Bercakap pasal artistic talent ni, recently my boss suruh aku update my email signature.. so dari title ‘Web Designer’ tuka ‘Web Developer’. Haha. Obvious sgt my design skill is so crappy and I’ve been doing a lot of web development work instead.

Ah well, it’s not like I’m being demoted or anything 😛

3 Comments

  1. Oh ye, mesti orang ingat ko guna lumix untuk hamek gambar sunset siap ada photoblog bagai since last gadget ko update adalah pasal cik pani.

    So, promote kamera gajah oke :halo:

  2. tula excited sangt dengan photoblog sampai lupa silenteve.. kesian kat dia…ammiebear ziarah silenteve pun memang silent je… tapi i loike photoblog~~~ hahah…

  3. @Bear, tu la. Tape la pasni aku campor2.. Lumix utk close up. Huhuhu. p/s – camera gajah tu anggap aku ‘pinjam’ ko nyer. Nanti ade org bunuh aku kalau dier tau aku beli. Hahahahahha.

    @Ammi, hehe tu la pasal. Da lame Silenteve.. mmg silent je la manjang.

Comments are closed.