2011

Welcome 2010

Before that, layan dulu lagu..

Romance – Kuingin Kamu

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Demi semua yang aku jalani bersamamu
Ku ingin kau jadi milikku
Ku ingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku
Hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani…

Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani…

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani…

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas
Selama Tuhan masih mengizinkan
Ku ingin selalu menjagamu[ulang 4x]

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas

Okay sambung. ๐Ÿ˜›

Tak lambat lagi kot kalau nak wish happy new year kan. So, happy new year kawan2.. sebelum tu Alhamdulillah sebab aku still ade kat dunia ni, still sihat, still bernapas. ๐Ÿ™‚

Banyak btol kenangan manis ngan yang tak brape manis tahun lepas, xyah la nak listkan kat sini kot kang cam panjang. ๐Ÿ˜›

Byk experience yang aku dapat, kire naik satu level da ni. InsyaAllah tahun ni naik satu level lagi. ๐Ÿ˜€

People said that when a muscle are torn apart, it will grow stronger, I guess itโ€™s the same for your heart kan? Hahaha.. yes!

Azam tahun ni.. hmm, banyak actually. InsyaAllah satu2 aku akan try buat but mostly is to be a better person ๐Ÿ™‚

Anyway, thanks to all my friends and family yang sentiasa ade bersama aku sepanjang tahun lepas.. I love you all.

11 Comments