Office Alone

image

Bukan home alone. Haha.

Pagi pagi da dapat sms dari member opis ckp kete dier problem. So ari ni sorang2 kat opis. Teringat lak time memula keje kat sini dulu. Time tu sorang2 je keje kat opis. Huhu..

Da 3 tahun keje kat sini rupenye.. sampai bile yek agak2 nyer.. hehe.

5 Comments

  • Fath says:

    Keje kat mane dan keje ape? Hehe.
    Nape sorang2? Memang tempat keje tak ramai orang?

  • chidori says:

    bapak lama ko keje kat kompeni ni… sayang btol ko ek..

  • Epan says:

    @Fath, keje kat PJ as a Web Developer/Designer. Small company je 🙂
    Selalu ade orang kat office, tapi that day mamat tu problem ngan kereta dier.

    @Chidori, baru 3 tahun la.. xde la lame sgt. Huhu.. Malas la nak lompat2 keje.

  • Ammi says:

    boleh jugak comment akhirnya… theme lama epan x leh nk comment… tak tau la kenapa.. ?? mengong kot.. kikiki… btw, sikit je staff ek… memang office alone

  • Epan says:

    lor yeke xleh comment theme lame tu.. tatau plak. huhu.

    mmg banyak tu je staff. huhu. company kecik je pun.