Happy Engagement

Happy Engagement

“The true measure of compatibility is not the years spent together but how good you are for each other.”

Congrats nana~

Semalam kenduri nye, kecik2 je.. so tak ramai pun yang datang. Tapi sape yang datang tu, terima kasih la.

Aku kene paksa jadi photographer, memang fail la amek gamba orang ni. Haih. Huhu. Sorry la kalau gamba xde yang menarik, memang xde skill amek potrait. 😛 (ni ditujukan kat orang dalam gamba tu. haha, kawen nanti sile la cari professional photographer yek)

Anyway, arini since aku xde pegi mane mane (sedih btol. haha), aku terajin plak nak kemas bilik. Bukan setakat kemas jek, ni re-arrange sume barang2. Huhu. My room is quite small actually, tapi aku suke ebab senang nak kemas. Kalau bilik besar2 susah nak kemas. Yang tak best bilik kecik sbb bile time nak alih barang2, memang serabut la. One of my speaker da jatuh tadi bersepai terus. Nasib baik bole pasang balik. (baru berangan nak tuka Logitech Z-2300) Huhu.

Ni sume sbb tengok bilik si Az aritu. Derang ubah position katil dengan meja pc, so jadi luas sket. Nampak cam best jek, tu yang jangkit. Hahaha.

So lepas dekat 4 jam siap jugak la bilik aku ni.. huhu. Tade plak gamba before ngan after. Ade pun malas nak carik letak sini. 😀

Selepas dikemas

Overall I’m quite pleased with the results. Walaupun sekarang ni da merembes rembes hingus. Haha. Berabuk tak ingat dunia time kemas tadi. Sensitive sket ngan habuk ni, tu yang jarang kemas bilik (alasan).

Esok nak watpe plak.. pegi PD la amek gamba. Lame tak amek gamba sunset. Sekarang pun dah start panas, selalu hujan je.

p/s – Pakai balik theme lame ni.. tade theme yang berkenan kat hati lagi.

6 Comments

  • nana el says:

    tq mamat, gambar semua cantik ape. leh la jd photog utk wedding plak kan…hehehe 😛

    weh, upload la video korang nek solero tu..baru gempak. hihii 😆

  • Epan says:

    eh kenot2. haha. agak2 nak budget pun. huhu.

    video? takleh, tu restricted. hahahha.

    pasni pegi lagi amek video time tu da gagah. so baru bole upload. hahaha

  • Ammi says:

    congratulation untuk nana el… cepat2 kawin.. btw, Ammi punya abg pun kenduri kawin sama bulan dengan Nana ni.. ishh~ risau dah ni… takot clash hari~~

    epan :
    hoh~~ bilik nampak cantik~~ nak kena p re-visit ni… hehehe

  • Epan says:

    Tape az, bole je pegi dedua skali. hahahha.

    hui mmg cantek la kot. mari la datang melawat. haha.

  • chidori says:

    apakah tanda pangkah di dinding bilik anda ituu? ada harta ismet ulam raja ke kat belakang dinding?

  • Epan says:

    Hui nampak aje tanda X tu. Tu kene dtg umah baru tau ade ape blakang tu. Kikikiki. 😆