Dilemma

The Witcher 2: Assassins of Kings

Yay dah kuar akhirnyer. Dari tahun lepas tunggu and follow development sequel game ni. The problem is.. larat ke pc aku nak main? 😮 .. haha. So dalam dilemma right now. Nak beli lens, tapi nak beli graphic card juga. Sigh.. nak tau how pretty the gameplay is? Tengok la Youtube ni. Sure menangis. Haha. According to the developer, dier rewrite balik the graphic engine so now the graphic is probably twice as good as the first one. Even yang first pun tak ramai org bole main maximum detailed. Haha.. gile la.

Dragon Age II

Ni pun dah keluar, Adam yang mentioned semalam sbb aku tak brape follow the development tapi sure makin best. Huhu..

Tak saba nak main.. tapi why oh why do I have so much work to do. Sedey 😥

2 Comments

  1. yang game pertama yg ko cakap tu, macam lappy aku sangat tak support lah kan.. apalah lappy mampu buat… huhu..

    tapi game yg 2nd ni, agak2 lappy aku bleh support tak ek?

    lama betul tak main game ni.. last main game kat facebook.. cityville.. 😛 time berpantang ni, terlebeyy masa, bleh la kot main game.. (jgn anak aku terbiar masa dia nak mintak nenen sudah le.. ekkekek)

  2. @ikoko, hehe xyah la nak main kat lappy. Nanti kalau berasap aku tatau. Ooh btw, congrats atas kelahiran your lovely baby girl 🙂

Comments are closed.