Happy Birthday To Me

Alhamdulillah, 27th April yg lepas, sudah 27 tahun hidup kat dunia ni.

Tade ape nak tulis pun, sbb tengah tade idea.. tapi just wanna say thanks to all of you yang wish my birthday through sms, facebook, ym etc etc… 🙂

As usual kalau birthday slalunyer mmg akan sambut kat Greenbox (sbb dpt free. head charge haha).. so aritu dah pegi ngan encik Bardy dan Az. Tapi tade gamba plak aritu. Malas nak usung camera.. so xleh la tepek kat sini.

And macam biasa la kalau birthday mesti ade BBQ. Tapi sebab xde plan btol2 pun aritu, just tetibe rase nak buat so xde la ajak ramai2 pun. Just mane yg ade je. Huhu.

Ade hayam, kambin ngan kentang, ngan sosej mini berinti cheese. Sosej tu tak sempat amek gamba da abis licin. Haha.

Then, dpt hadiah cake this year. Hehe. Home made lagi 😛 Sedappp~ (baru 19th aku ni.. huhu)

And finally since tade orang nak kasi hadiah lain, aku beli la hadiah untuk diri sendiri. Hahaha.  😀 a Nikkor prime 50mm 1.4D!

Actually memang da lame pun nak beli, so sudah tercapai lah wishlish. Hehe.

2 Comments