Panda Warna Biru

Siap jugak akhirnye template pertama aku. Dekat brape bulan dok buat ni, tade mase nak ngadap sebab sibuk ngan keje lain. Tapi dalam seminggu ni rajinkan jugak diri buat mende ni memalam bute. Rase cam lame sangat je tutup website tu. Haha. The design sangat simple tapi so far I really like it. 😀

Since the template is basically still in beta, kalau ade bit and pieces yang fall off tu aku mintak maap la yek. Haha. Belum expert lagi nak buat theme yang perfect. And of course theme ni tak test dalam IE pun lagi, tapi hopefully Chrome/Safari should be okay.

Meh la masuk my photoblog 🙂

pandabiru.com

Filter Ohh Filter

Lame nye tak kuar amek gamba.. ade orang tu da siap ade bau lipas da camera nyer. Haha.

Malam tadi baru sibuk nak cuci2 lens takut fungus start lekat plak. Dah la letak lam bilik aircond, tempat gelap plak tu. Memang sronok la fungus2 nak membiak kan. So far okay, snap 2, 3 gamba then simpan balik.

Tapi rase da kene beli Dry Box la.. menangis jugak kalau fungus lekat kat lens ni..

Lensa(Note : Gamba tak brape nak cantik sbb pakai phone + apps je)

Continue reading →