10 Comments

    1. Haha sedap kan, rase cam nak menaip je sepanjang mase tapi tatau nak type ape. lol.. beli mech keyboard model ape?

  1. First beli CMQFPro, pastu jual beli Rosewill RK9100BR, pastu order satu lagi keyboard Keycool87 skali ngan keycaps Vortex Dyesub PBT.

    Last2 guna utk main kat keyhero.com

    1. Roswill tu same cam mak aku punye. Hahaha.. Keycool? Menarik x? tengah cari satu lagi ni nak pakai kat opis. Tapi tamo la mahal2.. huhu

    1. Skrg ni kat umah pakai Razer Blackwidow Ultimate 2013.. ade offer discount 50% aritu. Haha.

      Nak cari satu lagi utk opis, cam nak beli roswill je.

    1. Yang ni baru RM300 (+shipping) beli aritu.. hehe. Kalau beli retail kat sini dekat RM450 jugakk.

Comments are closed.